Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Αγγελος Αναστασιάδης ο Εξολοθρευτής!

Aρχίσαμεεεεεεεεεεε...
Η παπαρολογία που διαχρονικά συνοδεύει κάθε αναφορά στο όνομα του Αναστασιάδη, έκανε ήδη την εμφάνισή της. Αξίζει πάντως βραβείο ευρεσιτεχνίας
σε όλους αυτούς που κάθε φορά ανακαλύπτουν νέες ιδιότητες και κρυφά ταλέντα του Αγγελου για να τον πλασάρουν ή και να δικαιολογήσουν εκ των προτέρων τη μη επιλογή του!
Ετσι ο Αγγελος, αλλιώς ο Αγγελος, αν έρθει ο Αγγελος θα τους γαμήσει όλους, θα εξαφανιστούν τα λαμόγια και οι κηφήνες από την ΠΑΕ, αναρωτιέμαι όμως γιατί ουδέποτε αναφέρθηκαν τα ονοματά αυτών.
Κι' αν μπορεί να τα καταφέρει ο Αγγελος, γιατί δεν το μπόρεσε τις τρεις φορές που πέρασε από τον ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα?
''Τότε υπήρχε Γούμενος και Μπατατούδης'' θα απαντήσετε, και θα σας ανταπαντήσω ότι τώρα υπάρχει Βρύζας ο οποίος επίσης ανέχεται τα ίδια!
Δεν το λέω εγώ, το λένε αυτοί που περιμένουν από τον Αγγελο να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία, άρα το είδος ευδοκιμεί και επί Βρύζα.
Θυμίζω απλώς πως οι ίδιες φαντασιόπληκτες γραφίδες κάποτε, κατηγορούσαν το Μπάγεβιτς πως ευθύνεται για τα χρέη του ΠΑΟΚ ζητώντας την έλευση Αγγελου για να σταματήσουν οι σπατάλες! Η πραγματικότητα των αριθμών τους διαψεύδει βεβαίως, αφού ο ΠΑΟΚ δε σταμάτησε ποτέ να χρεώνεται, άρα δεν ήταν θέμα προπονητή.
Απλώς ήταν ένα παραμυθάκι που πουλούσε αφού είχε δράκο και τον Αγγελο σε ρόλο εξολοθρευτή...

Επιστρέφοντας στο σήμερα, αναρωτιέμαι με ποιόν τρόπο να διακοπεί η σχέση ΠΑΟΚ-δημοσιογράφων, αφού έτσι λέει το πιό πρόσφατο παραμύθι.
Οποιος νομίζει ότι οι δημοσιογράφοι έχουν ανάγκη τον προπονητή για να βγάζουν ειδήσεις και να μαθαίνουν τα νέα, πλανώνται.
Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, ο καθένας που διαθέτει άκρες μπορεί να μάθει ακόμα και τα πιό απόρρητα νέα πατώντας ένα κουμπί και χρησιμοποιώντας το μυαλό του, αν έχει.
Για να το εξηγήσω πιό απλά, το ποιός μπορεί να είναι μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ δύναται να διαρρεύσει από το μάνατζερ του παίκτη, τον ίδιο τον παίκτη, το περιβάλλον του, πηγές δηλαδή που δεν έχουν σχέση με την ομάδα και τα γραφεία.
Το μόνο που μπορεί να προσφέρει ο προπονητής από ειδησεογραφικής άποψης είναι θέματα που δεν ''πουλάνε'' πλέον όπως ο κατατρισμός της εντεκάδας, κάτι που επίσης όμως προκύπτει από τις προπονήσεις και ο καθένας είναι σε θέση να ρουφιανέψει.
Να μην ξεχάσω την τακτική και το σύστημα, που ούτως ή άλλως είναι ξεπερασμένες έννοεις για προπονητές επιπέδου Αγγελου.
Πριν από παλιότερο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σλάβια Πράγας ο ΄΄κατάσκοπος΄΄ της αντίπαλης ομάδας είχε δηλώσει σε ΜΜΕ της χώρας του πως ''πρώτη φορά είδα αγώνα 90 λεπτών, χωρίς να καταλάβω τί σύστημα έπαιζε η ομάδα που με ενδιέφερε''.
Πού να καταλάβαινε όμως ο φουκαράς ότι έβλεπε το πρωτοποριακό σύστημα ''μπανάνα''! Γιόμα το σέντερ μπακ δηλαδή, μπας και πατήσει ο αντίπαλος καμιά μπανανόφλουδα, γλυστρίσει και βάλουμε γκολ..
Αυτά όμως έχουν ελάχιστη σημασία, είπαμε ο Αγγελος είναι τρελός- εξολοθρευτής και θα εξοντώσει τους κακούς...

ΥΓ. Οι συνήθεις παπαριές που του καταλογίζουν περί πίστης του στο Θεό όπως και οι λοιπές εξάρσεις του, μας αφήνουν αδιάφορους και τις κατατάσουμε στο ίδιο επίπεδο μ' εκείνες που το λανσάρουν ως εξολοθρευτή. Είναι πολύ ευκολότερο να τον απομυθοποιήσεις με υπαρκτά και ποδοσφαιρικά επιχειρήματα...

ΥΓ. Αμα είναι να μας γαμήσει κάποιος, έχουμε τη Λαγκάρντ, το Σόιμπλε και τη Μέρκελ, δε χρειαζόμαστε άλλους επιβήτορες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου