Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Το κατά Αγγελου το Ανάγνωσμα...

Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ με τον Αγγελο Αναστασιάδη εδώ και μια δεκαετία περίπου, είναι παγκόσμιο φαινόμενο!
Κάθε φορά που η ομάδα ψάχνει για προπονητή, εμφανίζεται μια ομάδα αλλαλαζόντων που ουρλιάζουν προς κάθε καυεύθυνση ''φέρτε τον Αγγελο ρεεεεεεεε''.

Το ακόμα χειρότερο είναι πως τούτο δε συμβαίνει μόνο όταν ψάχνουμε προπονητή, αλλά και όταν εκείνος που υπάρχει δεν τα πηγαίνει καλά.
Αν η όποια συμπάθεια στο πρόσωπο του κάθε προπονητή εκδηλωνόταν μέσα σ' ένα πλαίσιο λογικής και αντιπαράθεσης επιχειρημάτων -όλοι έχουμε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές μας, λογικό είναι- δε θα υπήρχε πρόβλημα, αυτή η λύσσα όμως λες και ο Αγγελος είναι ο μοναδικός ικανός προπονητής στον κόσμο ή έστω ο ιδανικότερος για τον ΠΑΟΚ, ξεπερνά κάθε όριο.
Δικαιωμα του καθενός βεβαίως να έχει την άποψή του, όλοι όμως ξεχνάμε ίσως το βασικότερο:
Τα τελευταία πέντε χρόνια μέχρι και σήμερα στον ΠΑΟΚ, κουμάντο κάνουν δύο άνθρωποι που δεν προέρχονται απλώς από το χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά είχαν τον Αναστασιάδη προπονητή, άρα έχουν κάτι περισσότερο από προσωπική άποψη!
Αν πραγματικά άξιζε να έρθει ο Αγγελος στον ΠΑΟΚ και να πετύχει αυτό που όλοι επιθυμούμε, εκείνοι που το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα ήταν οι Ζαγοράκης-Βρύζας που είχαν τόσο το μαχαίρι και το πεπόνι, όσο και απόλυτη γνώση των δυνατοτήτων του Αναστασιάδη.
Από κει και πέρα, κάθε κουβέντα είναι περιττή...
Οσο για τις κατά καιρούς αφέλειες που ακούγονται ότι και καλά ο Αγγελος δεν έρχεται επειδή δεν τον θέλουν οι φίλαθλοι ή οι δημοσιογράφοι, είναι προφάσεις που πείθουν όσους έχουν την πρόθεση να κοροιδέψουν τον εαυτό τους!
Εκτός κι' αν νομίζετε ότι ο Μπατατούδης ή ο Γούμενος που τον είχαν στο φύγε εσύ-έλα εσύ ήταν πιό ίσχυρες προσωπικότητες από τους δύο τελευταίους προέδρους και δε μασούσαν από τις ''κλίκες''.
Θυμίζω απλώς ότι ο Ζαγόρ στήριξε με νύχια και δόντια το Σάντος, ενώ ο Βρύζας είχε τα κότσια να απομακρύνει το Μπόλονι, αν και ο Ρουμάνος συνέχιζε να έχει ρεύμα!
Εγώ μίλησα  με γεγονότα, τα υπόλοιπα τ' ακούω βερεσέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου