Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το Λαμόγιο που τελικά δεν ήταν Λαμόγιο και oι Eνημερωτές που αποδείχτηκαν Παπαγαλάκια!

Η είδηση έσκασε πριν λίγες ώρες και με ελάχιστες εξαιρέσεις, σχεδόν θάφτηκε από τα ΜΜΕ! Ακόμα και τα λεγόμενα ΠΑΟΚτσήδικα που θα έπρεπε λογικά να την προβάλουν με πηχιαίους τίτλους, προτίμησαν να δώσουν βάση στη λαμογιά που εντοπίστηκε από το ΣΔΟΕ στις περισσότερες ΠΑΕ και όχι στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ΠΑΕ που δεν έφαγε πρόστιμο (για του λόγου το αληθές, αναλογιστείτε τι θα έγραφαν τα ρουλοsites σε περίπτωση που ο ρούλης ήταν καθαρός και ο ΠΑΟΚ έτρωγε πρόστιμο).

Τη στιγμή που ακόμα και σε περίπτερο να κάνει ντου στο ΣΔΟΕ όλο και κάτι επιλήψιμο θα βρει, η είδηση ότι η μόνη καθαρή ΠΑΕ είναι ο ΠΑΟΚ περνάει στο ντούκου!
Και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Η ιστορία, αφορά την έφοδο που είχε κάνει το ΣΔΟΕ το φθινόπωρο του 2011, τότε που οι γνωστοί παπαρολόγοι των ΜΜΕ ούρλιαζαν περί τεράτων και σημείων στα οικονομικά του ΠΑΟΚ, τότε που ο έγκυρος, έμπειρος, άμεμπτος, διορατικός και πολυβραβευμένος κ. Περικλής διερύγνυε τα ιμάτια του για τα ευρήματα του πορίσματος (αυτά του του σφύριζε δηλαδή ο Γιάννης Παπαδόπουλος που δε μπορούσε να χωνέψει ότι δεν έγινε πρόεδρος του ΠΑΟΚ), τότε που ο Ζιγκερίδης είχε εξελιχθεί σε  συμπαρουσιαστή του Buzios αφού δεν περνούσε μέρα χωρίς την παρουσία του στον αέρα.
Άραγε τι έχουν να πουν σήμερα τα παπαγαλάκια?

Να πιστέψουμε την ετυμηγορία του ΣΔΟΕ, τον Ιβάν Σαββίδη που διάβασε το πόρισμα του ορκωτού κι' έφερε δίπλα του το Ζαγοράκη, ή τις συκοφαντίες που αμολούσαν συστηματικά, χωρίς ποτέ όμως να γίνουν συγκεκριμένοι, αφού μονίμως αερολογούσαν, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια του κόσμου?
Για όσους βιαστούν και πιστέψουν πως ''καλά που ήρθε ο Ιβάν'', ο Σαββίδης έβαλε σε τάξη τα οικονομικά του ΠΑΟΚ και πλήρωσε τα χρέη σε τρίτους (από τα 22.8 που παρέλαβε, τα 20.1 ήταν από τις διοικήσεις Γούμενομπατατούδηδων).
Αν είχαν γίνει λοβιτούρες και παραβάσεις πριν αναλάβει, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να πληρώσει τα πρόστιμα. Άλλωστε, μέσα στα 10+ εκ που χρωστάει στο δημόσιο ο ΠΑΟΚ, ένα σεβαστό μέρος οφείλεται σε ευρήματα του ΣΔΟΕ έπειτα από έφοδο την εποχή Γούμενου, κάτι που σημαίνει πως ένας συνεπής ιδιοκτήτης μπορεί να νοικοκυρέψει μια εταιρία, όχι όμως και να διαγράψει ή να καλύψει παρανομίες...
ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΛΟΙΠΌΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΓΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΗΣ ΄ΛΑΙΚΗΣ ΡΗΣΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΨΈΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΆΡΙΑ:!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Η PIZZA ΚΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ:

Πηγή: e-reportaz
Απίστευτη φοροδιαφυγή στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού!
Ήδη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχουν καταλογιστεί πρόστιμα-μαμούθ για φορολογικές παραβάσεις σε ΠΑΕ και γυμναστικούς συλλόγους.
Η πιο κραυγαλέα υπόθεση αφορά τον γυμναστικό σύλλογο Ηρακλή που οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ ξεσκονίζοντας την περίοδο 2001-2011 βρήκαν εικονικά τιμολόγια με 652 επιχειρήσεις που η αξία τους ξεπερνά τα 124 εκατομμύρια ευρώ. Από τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις προσήλθαν 64 και έκαναν συμβιβασμό και τα έσοδα για το Δημόσιο από τον συγκεκριμένο συμβιβασμό ανήλθαν στο ποσό των 5.700.000 ευρώ.
Έχει διαταχθεί δέσμευση όλων των λογαριασμών τεσσάρων πρώην προέδρων του συλλόγου και άλλων τεσσάρων νομικών προσώπων.
Όσον αφορά τον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού σύμφωνα με την έρευνα του Υπουργείου Οικονομικών έχουν καταλογιστεί πρόστιμα σε πολλές ΠΑΕ ανάμεσά τους στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα το ποσό του 1.264.00 ευρώ για ανακριβείς δηλώσεις σε αμοιβές ποδοσφαιριστών, στην ΠΑΕ ΑΕΚ το ποσό 2.816.829 ευρώ για μη απόδοση φόρου, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των 229.000 ευρώ για μη απόδοση αγγελιόσημου και το ποσό των 550.000 για μη απόδοση άλλων φόρων, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός 2.145.000 για μη απόδοση του 20% στην παρακράτηση αμοιβών συν χαρτόσημου, στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 50.000 για παράβαση του κώδικα στοιχείων συν ΦΠΑ, στην ΠΑΕ Πανιώνιος 36.000 για χαρτόσημο, στην ΠΑΕ Άρης 1.000.000 για μη απόδοση φόρων, στην ΠΑΕ Ηρακλή 729.000 για μη απόδοση φόρων. Επίσης στην ΠΑΕ Ηρακλής καταλογίστηκε πρόστιμο για φορολογικές παραβάσεις που ξεπερνάει τα 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Από τον Ολυμπιακό παντως αναφέρουν ότι προκειται για υπόθεση προ 10ετίας η οποία έχει ήδη ρυθμιστεί.
Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο έλεγχος δεν βρήκε προβλήματα ουσίας παρά κάποιες παρατυπίες που άπτονται λογιστικών θεμάτων. Σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος και στην ΠΑΕ Καλλονή.Όσον αφορά την Football League στη Νίκη Βόλου καταλογίστηκε πρόστιμο 750.000 για μη απόδοση φόρων και στην Κέρκυρα για τον ίδιο λόγο 256,.000 ευρώ.
Υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών προέβησαν σε κατάσχεση του βιβλίου του ΑΟ Πεύκης, ενώ σε έλεγχο που επιχειρήθηκε στα αθλητικά σωματεία Έσπερος και Εσπερίδες οι παράγοντες τους δεν έδειξαν τα βιβλία που τους ζητήθηκαν, με αποτέλεσμα να καταλογίζονται παραβάσεις και ο έλεγχος να συνεχιστεί.
Όσον αφορά το θέμα του παράνομου στοιχήματος σε γνωστό μάνατζερ από τη Β. Ελλάδα καταλογίστηκε πρόστιμο 5.400.000 για απόκρυψη εισοδήματος και πρόστιμο 2.000.000 ευρώ για παράβαση του κώδικα βιβλίων στοιχείων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε τρία φυσικά πρόσωπα που φαίνονται να συνεργάζονταν με τον συγκεκριμένο μάνατζερ καταλογίστηκε πρόστιμο ύψους 2.960.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου