Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ο Doctor Βρήκε Προπονητές για το Λαγό!


Συμπάσχοντας με το λαγό που μετά την απομάκρυνση Φουρέιρα ψάχνεται, είπαμε να δώσουμε τα φώτα μας στην συμπαθή οικολογική ομάδα του Αλαμπούζου, μπας και καταφέρει να βρει προπονητή που θα την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάζουμε το όνομα του Ρότσα, δεδομένης όμως της χαμηλής θέσης που βρίσκεται ο λαγός οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι! Στην ίδια περίπου βαθμολογική θέση ήταν και ο συμπαθής ρούλης όταν τον ανέλαβε ο Χουάν Ραμόν και έπεσε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β εθνική. Συμπαθητική επιλογή, αν έχουν το νου τους στον οδηγό και στα δελτία...
 Λαμβάνοντας υπ' όψιν ωστόσο ότι ο λαγός είναι παραδοσιακά ομάδα των μεγαλοαστών με ευρύ οπαδικό πυρήνα στην πλατεία Κολωνακίου και στους χώρους της ShowBiz γενικότερα, μια καλή επιλογή για τον πάγκο του λαγού θα μπορούσε να είναι η Αννα Βίσση, αφού το όνομά της παραπέμπει σε γ@μήσι, κάτι που θα χαροποιούσε τους εμπνευσμένους στιχουργούς της ΠΑΟΚτσήδικης εξέδρας .
Μετά τη γνωστή περιπέτειά της με το μπουκάλι μάλιστα, ακόμα και το ριπαπά του Γκαρσία θα μπαινοέβγαινε με μεγαλύτερη ευκολία...
 Ως εναλλακτική λύση θα προτείναμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο,  το επίθετο του οποίου παραπέμπει στις σεξουαλικές δυνατότητες του φετεινού Παναθηναικού. Εκτός αυτού η εμπειρία του από reality show εγγυάται μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές όταν αρχίσουν τα πιό δύσκολα! Για βανταστείτε δίδυμο Κυριάκου Θωμαίδη-Ανδρέα Μικρούτσικου να κουτσομπολεύουν τους ορισμούς διαιτητών  βγάζοντας στη φόρα άπλυτα και τους διοικούντες της ομάδας να μαλλιοτραβιούνται με στελέχη της ΕΠΟ...
Εξαιρετική επιλογή θα ήταν η Λιάνα Κανέλη, ειδικά όταν το επίθετο της παραπέμπει σε Κουνέλι! Αναλογιστείτε όμως τι θα γινόταν αν αντίκριζε το Χακόμπο και οι αναμνήσεις από το χαστούκι του Κασιδιάρη επανέρχονταν στο μυαλό της!


Αντε να την πείσεις ότι δεν είναι Χρυσαυγίτης με αυτό το look...
Δεδομένου πως ο βάζελος δε βλέπεται και γενικώς θυμίζει φάντασμα, καλή λύση θα ήταν και η περίπτωση του δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Εστω και ως μασκώτ!
Αν συνυπολογίσουμε μάλιστα ότι ο τελευταίος είναι παντρεμένος με τη γνωστή ρούλα Ζωή Λάσκαρη και ότι oi ενστάσεις είναι μονόδρομος όπως πάει ο λαγός, ίσως η συγκεκριμένη επιλογή μοιάζει να έχει προοπτική.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο βάζελος είναι σε τέτοια χάλια που το οικοδόμημα τρέμει, γεγονός που βάζει στο κάδρο το γνωστό λαγό και παρτενέρ της Τρέμη, Γιάννη Ντερμπεντέρη:

Επειδή μάλιστα ο βάζελος είναι για τα μπάνια, η κορμάρα του Ντερμπεντέρη με το πράσινο μαγιό αποτελεί σήμα κατατεθέν της μεγαλειώδους φετεινής πορείας.
Πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Ντερμπεντέρη, θα σήμαινε και άμεση επιστροφή του Καραγκούνη, ώστε να επανακτήσει την αίγλη της η εκπομπή ''Ανατροπή''.
Σημειώστε μάλιστα πως διαθέτοντας την τεχνογνωσία από το παρελθόν, θα μπορούσε να μετουσιώσει σε πράξεις την τηλεοπτική τρομοκρατία  σε βάρος των διαιτητών που προσπαθεί να επιβάλλει ο Αλαμπούζος μέσα από τις εκπομπές του Σκάι..

Αν πάντως ο Γιάννης δεν τα καταφέρει λόγω έλλειψης χρόνου αφού το τελευταίο διάστημα τον έχει συνεπάρει η σωτηρία της χώρας και ο αγώνας που κάνει για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους καλή λύση είναι ο Παύλος Τσίμας! Ούτως ή άλλως, τσίμα-τσίμα σώζεται η κατάσταση...
Ας μην παραγνωρίζουμε μάλιστα πως ταιριάζει γάντι στο θίασο που έχει στήσει ο Αλαμπούζος μέσω του Σαγόνια και του Σκάι.
Ισως η ιδανική επιλογή για το χάλι του Λαγού θα ήταν ο γνωστός βάζελος Αδωνις Γεωργιάδης! Από Αδωνις θα γινόταν Ζεσουάλδωνις και δε θα χρειαζόταν περίοδος προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Ο τίτλος της εκπομπής του μάλιστα θα ήταν το ιδανικό σποτ για τη νέα εποχή της ομάδας του, μετατρεπόμενο σε ''Βαζέλων έγερσις''

 Αφήστε που αν άρχιζε να τσιρίζει ίσως του έδιναν κανά μαιμού πέναλτυ με αντάλλαγμα να βγάλει το σκάσμο!
 
Καθοριστικό ρόλο θα έπαιζε η συνθέτης σύζυγός του Ευγενεία Μανωλίδου θα έγραφε έναν εξαιρετικό επικήδειο στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.


Ας μην ξεχνάμε επίσης  τη μνημειώδη ατάκα της, που ταιριάζει γάντι στην κατάσταση του λαγού:
Σε γενικές γραμμές πάντως δε συντρέχει λόγος ανησυχίας στο λαγό. Τα οικονομικά προβλήματα είναι μούφα αφού λεφτά υπάρχουν, κι' εκτός αυτού ότι έχει σχέση με πράσινο χρώμα είναι στα χάι του τελευταία...

ΥΓ. Αγαπητοί λαγοί αν δε σας ικανοποίησε καμμία από τις προτάσεις μου, απευθυνθείτε στο φίλο σας Γιάννη Κόντη, όλο και κάποιον Ολίβα θα σας βρει!
ΥΓ 1. Ολα εδώ πληρώνονται...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου