Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ας προσέχαμε με Σαχπατζίδη...

Το ότι η σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη και η εμπλοκή του με τον Ακη Τσοχατζόπουλο θ' αποτελούσε αφορμή αθλιοτήτων από τον πρωτομάστορα της κίτρινης προπαγάνδας που κατοικοεδρεύει στις στοές της Παπαναστασίου
, ήταν κάτι αναμενόμενο.
Με καθοδηγητή τον πλαδαρό-Γκεμπελίσκο Σκόρδα το φυλλάδιο του οποίου κονταροχτυπιέται σε πωλήσεις με το αντίστοιχο του Πανταζή, επιχειρούν να εμπλέξουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξ' αιτίας του Σαχπατζίδη στο πολιτικό σκάνδαλο με τις μίζες για τα υποβρύχια, το Βατοπαίδι κλπ...
Η αλήθεια είναι πως ο συλληφθείς, ούτε είχε ούτε έχει κάποιον θεσμικό ρόλο στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας από τους χιλιάδες μετόχους της ομάδας, αποκτώντας τις μετοχές του όπως ο καθένας σε ανάλογες περιπτώσεις. Καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό, με την ίδια ευκολία δηλαδή που ο μεγαλύτερος απατεώνας του πλανήτη θα μπορούσε ν' αγοράσει μετοχές σε οποιαδήποτε εταιρία.
Ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ δεν είχε τρόπο να τον εμποδίσει, παρά μόνο η ΕΕΑ, η οποία ωστόσο δε ζητά πόθεν έσχες για όσους αγοράσουν ποσοστό μικρότερο του 9%.
Το γεγονός ότι τα παιδιά του Σαχπατζίδη είναι μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ και απλοί μέτοχοι επίσης, δε σχετίζεται με τις ένδεχόμενες απατεωνιές του πατέρα τους, όπως ακριβώς και η κόρη του Σκόρδα δε μπορεί να λογοδοτήσει αν ο πατέρας της βγάλει λάθος δόντι.
Ούτε μπορεί ο ΠΑΟΚ βεβαίως να εμπλέκεται σε οποιαδήποτε υπόθεση ξεπλύματος χρήματος μέσω των ΑΜΚ, αφού ο εμπλεκόμενος με την υπόθεση, δεν έχει -επαναλαμβάνουμε- καμία απολύτως θεσμική σχέση με την ομάδα. Ακόμα και να είχε όμως ή ακόμα κι' αν με το ζόρι θέλουμε να ταυτίσουμε τα τέκνα με τον πατέρα, από τη μέρα που υπάρχει επισήμως το Σαχπατζιδέικο στην ΠΑΕ, η ομάδα έχει πουλήσει το Βιειρίνια κι' έχει αποκτήσει το...Νιμανί!
Αρα, για πιό ξέπλυμα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε?
Δυστυχώς για όλους μας όμως, δεν έχουμε κάτι να προσάψουμε στο Λάμπρο Σκόρδα και στην υπόλοιπη Σιωνιστική παρέα της προπαγάνδας, διότι εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα!
Οταν επιτρέπαμε σε κάτι βλακόμουτρα όπως ο εικονιζόμενος Ζαγόρας να αποκαλούν ''μεγαλομέτοχο'' της ΠΑΕ, έναν άνθρωπο οι ονομαστικές μετοχές του οποίου είναι λιγότερες από εκείνες του Παγώνη και λίγο περισσότερες από αυτές του Βιολίδη, καλά μας κάνουν!
Οταν αφήναμε κάτι σαγόνιες σα το Θωμαίδη να τον βαφτίζουν ως βασικό χρηματοδότη της ΠΑΕ (!!!), επειδή έδωσε 900χιλ ευρώ σε μια εταιρία με τζίρο που υπερβαίνει τα 20 εκ ετησίως -ο βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ κάλυπτε το 3-4% των εξόδων με άλλα λόγια- τα ήθελε ο κώλος μας.
Οταν πατούσαμε like στους χαζοχαρούμενους του olaPAOK κάθε φορά που τον έκαναν πρώτο θέμα επειδή έδινε κάτι ψιλά για διαρκείας στο χαντ-μπολ και πιπίλιζαν την καραμέλα ότι ο Σάχπα θα σώσει τον ΠΑΟΚ από τις δύσκολες στιγμές, εμείς στρώσαμε το βούτυρο στο Σκορδόψωμο...
Οταν καταπίναμε το μπαλαμούτι του Συρίγου πως η ρουφιάνα η Αθήνα μπλοκάρει την επένδυση Φλωρίδη επειδή φοβάται το μεγιστάνα που ανακάλυψε ο Σαχπατζίδης, είμαστε παραπάνω από υπόλογοι.
Κι' όλα αυτά θα μπορούσαμε ίσως να τα καταπιούμε, αν εξυπηρετούσαν την ομάδα έστω και στο ελάχιστο. Δυστυχώς όμως, εξυπηρετούσαν τα σχέδια αυτών που προσπάθησαν λυσσαλέα ν' ανοίξουν πόρτες με το Σαχπατζίδη να τον γλύψουν, μπας και περισσέψει και γι' αυτούς κανά κοκκαλάκι!
Και μοιραίως παρέσυραν και τον ΠΑΟΚ!
 Ο Γιώργος Σαχπατζίδης με όλα τα θετικά και τ΄αρνητικά του, δεν ήταν τίποτε περισσότερο ή λιγότερο απ' όσα περιγράψαψε. Οι γλύφτες και οι αφελείς όμως θέλησαν να τον παρουσιάσουν ως κάτι μεγαλύτερο από ό,τι πραγματικά ήταν.
Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται ο Σκόρδας και καλά μας κάνει!
Ας προσέχαμε...

2 σχόλια:

  1. ΛΑΜΟΓΙΑ , ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑ" !!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΝΕΡΓΟΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ! ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΩΜΕΓΑ TV ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΑ MANAGERS ΠOY AΠO ΠAOK MEΧΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΣΑΝ ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΛΙΣΤΑ!!!! ,,,,,,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΔΩΣΤΕ Ο Ν Ο Μ Α Τ Α !!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ! ο ΣΑΧΠΑΖΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ! .... ΟΙ ΑΛΛΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή