Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πόλεμος ανακοινώσεων, Ρούλη-Φιλώτα!

Μοναδικές στιγμές μας χαρίζει το πρώην αφεντικό της πόλης και νυν της Ελληνικής υπαίθρου. Έπρεπε να πέσει στη Γ εθνική, για να βρεθεί κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, διότι όσο υπήρχε στην μεγάλη κατηγορία για να συμπληρώνεται ο απαραίτητος αριθμός ομάδων -δεν προσέφερε και κάτι άλλο-, ουδείς ασχολούνταν μαζί του και όποιος το δοκίμαζε, το έκανε για να σπάσει πλάκα.
Στον αγώνα με τον Φιλώτα λοιπόν
όπου ο ανυπέρβλητος ρούλης πήρε την περήφανη πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, το κίτρινο ποτάμι του λαού της Ιουδαίας πλημμύρισε το γήπεδο. Δυο χιλ εισιτήρια ζήτησαν προκαταβολικά (αφού ως μετρ της προπαγάνδας ήθελαν να εντυπωσιάσουν), 6 πούλμαν (είπαν) ότι γέμισαν, όμως η εικόνα της κερκίδας τους ήταν αυτή:
Εντυπωσιακή παρουσία λαού, δε μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, σίγουρα η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στον εξωτικό Φιλώτα, μέχρι την επόμενη χρονιά εννοείται...
Όπως συμβαίνει όμως παντού στη Β. Ελλάδα, η περιοχή ΠΑΟΚοκρατείται και τα αλάνια μας πούλησαν τρελίτσα στους ταξιδιώτες από την Καπερναούμ.
Στο παιγνίδι υπήρξαν μικροεντάσεις και με σημερινές του δηλώσεις στον Κλαρίνα fm, ο κόουτς Καλαιτζίδης  έριξε λάδι στη φωτιά, θέτοντας ταυτόχρονα σοβαρή υποψηφιότητα για πολυετές συμβόλαιο, αφού είναι γνωστό πως όποιος λέει κάτι για το λαό του ρούλη, γίνεται ίνδαλμα.
Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο κόουτς πέταξε την εξής κοουτσάνα:
''Ο λόγος που δεν πήγα στη συνέντευξη τύπου  είναι ότι  ενοχλήθηκα από τη συμπεριφορά των οπαδών της τοπικής ομάδας, που προκαλούσαν τους δικούς μας, φτάνοντας στο σημείο να τους βρίζουν τις μάνες! Βέβαια έπιασα τον επικεφαλή και του είπα αντί να προκαλείτε τους φίλους της ομάδας μου, καλύτερα να συμμαζέψετε τους δικούς σας, γιατί αν σας κάνουν ένα ντου (!!!) θα σας καταπιούν''! (εδώ θα ταίριαζε το σύνθημα, κάντε επιτέλους ενα ντου, αλλά τέλος πάντων)
H απάντηση των οργανωμένων φίλων του Φιλώτα ήταν άμεση κι ενδεικτική του σεβασμού που αποπνέει η ιστορική ομάδα της Φαπαναστασιόυ:
''Ευχαριστούμε τον Κύριο Καλαιτζίδη για την προστασία που μας προσέφερε από τιν πολυπληθή λαό του άρεως, 134-138 δε μετρήσαμε καλά, ίσως να έλειπαν σε κυλικείο και τουαλέτα μερικοί από αυτούς. Υποσχόμαστε πως γι' αυτή του την πρωτοβουλία θα τιμηθεί την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε..
Με τιμή "AZUL SOLDADOS FILOTAS CLUB''.

Είναι φανερό πλέον πως η κόντρα των θρυλικών AZUL SOLDADOS με τον κοσμογυρισμένο λαό του ρούλεως, παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και το ζητούμενο είναι τι θα γίνει την επόμενη χρονιά όταν οι δυο λαοί έρθουν και πάλι αντιμέτωποι.
Ο υπουργός κ. Ανδριανός, επιβάλλεται να πράξει τα δέοντα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου