Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Εκτός Champions League η Μέταλιστ, αλλά δεν δικαιώνεται ο ΠΑΟΚ!

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση της Uefa για ΠΑΟΚ και Μέταλιστ, η γνωμοδότηση ωστόσο διέρρευσε αργά το απόγευμα από αξιωματούχους της ομοσπονδίας. Το περίεργο είναι πως η απόφαση δε δικαιώνει καμμία από τις δύο ομάδες, ίσα-ίσα που φέρνει τα πάνω κάτω και ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει λοιπόν, η Uefa αποβάλλει τη Μέταλιστ από τις Ευρωπαικές διοργανώσεις, αλλά δε δικαιώνει τον ΠΑΟΚ που δεν κερδίζει τη θέση της!
To απίστευτο της υπόθεσης είναι πως ούτε η Σάλκε ευνοείται αφού δε θα περάσει άνευ αγώνα, μια και αντίπαλός της θα είναι ο ιστορικός ρούλης!
Ο τελευταίος μάλιστα, θα λάβει εκτός απροόπτου και τη θέση του ΠΑΟΚ, που αποκλείεται και από το Eurora!!!
 Το σκεπτικό της Uefa είναι ξεκάθαρο. Η Μέταλιστ είναι ένοχη για στήσιμο αγώνα και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα στις Ευρωπαικές διοργανώσεις, πόσο δε όταν μπορεί να αντικατασταθεί από το θρυλικό γείτονα με το αήττητο άντρο. Η θέση αυτή ενισχύθηκε από ντοκουμέντο που προσκόμισε κουκουλοφόρος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και ανέτρεψε όλα τα δεδομένα:

Όσο για το τι θα συμβεί αν ο ρούλης προκριθεί τόσο σε βάρος της Σάλκε όσο και σε βάρος της Μακάμπι και αναγκαστεί να αγωνίζεται σε δύο θεσμούς, συν το Ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο, οι ιθύνοντες της Uefa είναι πεπεισμένοι ότι με τις ηχηρές μεταγραφές που έχει κάνει φέτος η ομάδα του Ηλιάδη, είναι πολύ εύκολο όχι απλώς να αντέξει αλλά και να κατακτήσει τόσο το Champions όσο και Europa League. Όσο για το κύπελλο Ελλάδας, το έχει κλασικά στο τσεπάκι του.
Οι αξιωματούχοι της Uefa πάντως θεωρούν δεδομένο πως αν ο ρούλης δεν αντέξει και χρειαστεί να ρίξει το βάρος στην κατάκτηση του Champions League.ή του πρωταθλήματος θα αποσυρθεί από το Europa για χάρη της αδερφής Μακάμπι, οπότε όλοι θα είναι ικανοποιημένοι.
Προυπόθεση για να συμβούν τα παραπάνω είναι:
1. Να γράψει κείμενο ο Ψαλτίδης  χωρίς ΥΓ.
2. Να χορέψει Macarena με το Λάμπρο Σκόρδα και στο τέλος να δώσουν γλωσσόφιλο.
3. Να χτυπήσει ο τελευταίος tattoo με το δικέφαλο αετό.
4. Να κάνει 10 τσαλιμάκια με τη μπάλα ο Κλωτσίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου