Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Οι Δραματικές Ώρες, Χρύσανθου-Λάμπρου!

Αντε μ@λάκες, ένα ματσάκι για το Champions League δίνει ο ΠΑΟΚ και αρχίσατε τις γκρίνιες, σαν γεροντοκόρες! ''Δε μπορώ να κοιμηθώ'' ο ένας, ''δεν περνάνε οι ώρες'' ο άλλος, ''το μυαλό μου πονάει'' ο επόμενος, χωρίς κανένας να αναλογιστεί τις δραματικές στιγμές που ζουν κάποιοι συνάνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Αναρωτηθήκατε άραγε πως είναι τούτη στη στιγμή ο Χρύσανθος? Σκεφτήκατε ότι μπορεί από την υπερένταση να έχει αδειάσει το ψυγείο και να μπούκαρε σπίτι του γείτονα για να καταπολεμήσει το άγχος?
Μπορείτε να φανταστείτε πως θα περάσει η σημερινή βραδιά και οι επόμενες για το Λάμπρο, με τα μάτια του να τρέχουν πύον και να κάνει τζόκινγκ βραδιάτικα με την κουκούλα, ώστε να επανέλθουν οι ορμόνες του σε κανονικά επίπεδα?
Για την ιστορία πάντως ο Χρύσανθος εθεάθη κάπου στο Σέιχ Σου, να περπατά σα χαμένος και να μονολογεί βρίζοντας τ' αστέρια του Champions League στον ουρανό, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες από κουκουβάγιες της περιοχής φορούσε μαύρα γυαλιά Artemis Matsas!

O δε Λάμπρος έφτασε μέχρι τη Νιόν κάνοντας τζόκινγκ, όπου εθεάθη να φωνάζει συνθήματα κατά του Πλατινί, μέχρι που συνελήφθη από τρόφιμους του Ψυχιατρείου που τον παρακολουθούσαν στενά μετά την καταδικαστική απόφαση του CAS για τη Μέταλιστ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου