Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Οι αποκαλυπτικοί Διάλογοι με Στέφενς!

Διαβάσαμε στον έγκυρο πρώην Μετρουλάκη, το κάτωθι ρεπορτάζ για τους διαλόγους Ιβάν-Στέφενς. Προφανώς ο δαιμόνιος ρεπόρτερ μεταμφιέστηκε σε λαμπατέρ και άκουσε όσα είπαν οι δύο άντρες:

“Θέλω τίτλους, Χουμπ…”!

(αυτός είναι ο τίτλος και για όσους δε γνωρίζουν Σαββίδης-Στέφενς ήταν μαζί φαντάροι εξ ου και η οικειότης)!
Απολαύστε τη συνέχεια:
Όπως λέγαμε από τον ARENA 89,4 και όπως γράψαμε σε συνεχόμενα θέματα τις τελευταίες 4 ημέρες, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να κλείσει τον Ολλανδό Στέφενς μόνος του!
Εφτασε σ΄ αυτή την απόφαση γιατί έβλεπε ότι δεν είχαν τα... προσόντα να το κάνουν οι συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ (αναμένονται εξελίξεις στα γραφεία της ΠΑΕ) και έτσι κάλεσε τον Ολλανδό στο Ροστόφ, μίλησαν επί πολλές ώρες, τα έβαλαν κάτω και τα βρήκαν αρχικά στο οικονομικό.
Ο Στέφενς ρώτησε: "Τι θέλεις από μένα ακριβώς;" και ο Ιβάν απάντησε: "Να μου φέρεις τίτλους στον ΠΑΟΚ. Πες μου εσύ τι θέλεις..."
Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα και ολοκληρώθηκε μετά από δυο ημέρες, όταν και τα είχαν συζητήσει όλα, τα είχαν βρει σε όλα και έτσι ο Ιβάν έστειλε τον Στέφενς στη Θεσσαλονίκη να δει τις εγκαταστάσεις της Τούμπας, της Νέας Μεσημβρίας και να ζητήσει από τα στελέχη της ΠΑΕ (Βρύζας, Γεωργιάδης) ό,τι χρειάζεται προκειμένου να γίνεται σωστότερα η προπόνηση της ομάδας.

Επειδή βεβαίως ο πρ. Μετρουλάκης δεν είναι ο μόνος έξυπνος, έχουμε κι' εμείς μια άγνωστη λεπτομέρεια που ανατρέπει τα δεδομένα που γνωρίζαμε!
Μετά την επική  στιχομυθία "Τι θέλεις από μένα ακριβώς;" και την απάντηση Ιβάν : "Να μου φέρεις τίτλους στον ΠΑΟΚ. Πες μου εσύ τι θέλεις..." ο Χουμπ απάντησε:
''Την παραγγελία την θέλεις επιτόπου ή θα περιμένεις να πεταχτώ μέχρι το Μασούτη να πάρω τα υλικά''?
Αφού λύθηκε το καυτό ζήτημα της κατάκτησης τίτλων, ο Χουμπ επανήλθε ρωτώντας:
''Δε μου λες ρε Ιβάν, τον παίζεις καμμιά φορά ή δε σου κάνει κούκου''?
Ο τελευταίος χαμογέλασε πονηρά και του απάντησε:
''Αστα αυτά πονηρούλη, εσύ πες που  είσαι και Ολλανδός πίνεις κανα μονοφυλάκι το βράδυ ή κοιμάσαι χωρίς πρόβλημα?"
Ο Στέφενς χαμογέλασε με νόημα και του είπε:
''Έχουμε πολλές ποικιλίες στην πατρίδα δε λέω, αν κρίνω όμως από τους αυτοματισμούς του προκατόχου μου, εδώ πρέπει να παίζει το καλύτερο σταφ''...
.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "αν κρίνω όμως από τους αυτοματισμούς του προκατόχου μου, εδώ πρέπει να παίζει το καλύτερο σταφ"

    Επικό φίλε, απλά επικό.. κλαίω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή