Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Εξώδικο Σκόρδα στη Μέρκελ για το Λουκέτο στην ΕΤ-3!

Εξώδικη επιστολή-ένσταση, απέστειλε ο πρ. πρόεδρος, εκδότης, οδοντίατρος και εσχάτως σωτήρας του ιστορικού ρούλεως Λάμπρος Σκόρδας.
Το έγγραφο που εστάλη στην Ανγκελα Μέρκελ, και κοινοποιείται στους Όλι Ρεν, ΚΤΕΛ Νομού Θεσσαλονίκης, Ζοζέ Μπαρόζο, Ζοζέ Μουρίνιο, Κίκε Ερνάντεθ, Λευκό Οίκο, Λευκό Πύργο, Λευκό Οίνο, Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ,  Μαρία Μπεκατώρου, στο συνεταιρισμό ροδακινοπαραγωγών Ημαθίας όπως και στη Λέσχη Skull and bones αναφέρει τα εξής:
''Το 1997 και το 2004, το κρατικό κανάλι της ΕΤ3 συντρόφευσε τα εκατομμύρια των οπαδών της μεγαλύτερης ομάδας της Μακεδονίας στο μαγευτικό ταξίδι-γνωριμία της Ελληνικής υπαίθρου. Παρέα με τους οπερατέρ και τους ηχολήπτες του καναλιού, προβάλαμε τις ομορφιές της Ελληνικής επαρχίας, τους καταρράκτες, τα βουνά, τη φύση, στέλνοντας μεταξύ άλλων οικολογικά μηνύματα σε όλη την οικουμένη και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην καταπολέμηση της αστυφιλίας.
Επικείμενη αναστολή λειτουργίας του καναλιού, θα στερήσει το κεκτημένο δικαίωμα του πολυπληθούς και ανυπέρβλητου λαού μας, να απολαύσει το ίδιο ταξίδι την επόμενη χρονιά που αναμένεται να φοντάρουμε και πάλι.
Επιφυλασσόμεθα παντώς νομίμου ρουφιανέματος μας''

Always yours
Labros Skordas
Son of David-citizen of  Kapernaum...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου