Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο Κατίδης Ναζί και οι Υποκριτές Χαζοί!

Η χαρά του δημοσιογκράφιτυ είναι αυτό που συνέβη με τον Κατίδη. Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε και μάλιστα με εξασφαλισμένο και ξεκούραστο μεροκάματο.

Ετσι ο Κατίδης, αλλιώς ο Κατίδης, στην πειθαρχική ο Κατίδης, εκτός εθνικών ο Κατίδης, τιμωρήστε τον Κατίδη, αύριο θα μάθουμε ότι ο Κατίδης απελάθηκε και θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.
Για τον δημοσιογράφο άλλωστε, η τζάμπα μαγκιά είναι αγαπημένη συνήθεια!
Βρήκαμε το εύκολο θύμα, ευκαιρία να τον ξεσκίσουμε, να βγάλουμε τ' απωθυμένα μας και να πουλήσουμε πνεύμα.
Μήπως ποιός θα μας πει το αντίθετο?
Η χειρονομία του Κατίδη δύσκολα θα βρει κάποιον υποστηρικτή, στο φανερό τουλάχιστον.
Η συντριπτική πλειοψηφία θα τον μπινελικάσει και στην καλύτερη για τον παίκτη, ένας μικρότερος αριθμός ανθρώπων θα μείνει εντελώς αδιάφορος...
Προσωπικώς, ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, ακόμα κι' αν είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Κατίδης δεν είχε σκοπό να υποδηλώσει ναζιστικές πεποιθήσεις. Ακόμα όμως κι' αν δήλωνε νοσταλγός του Χίτλερ, δε θα άλλαζα άποψη.
Το ότι υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που νοσταλγούν το Χίτλερ, είναι σύμπτωμα κοινωνικοπολιτικής ασθένειας. Κι ως γνωστόν, όσο και να τα βάζεις με το σύμπτωμα, δεν καταπολεμάς τις αιτίες.
Απλώς πουλάς τζάμπα μαγκιά και ψήνεις τον εαυτό σου ότι προσφέρεις στην κοινωνία, ενώ στην ουσία αποπροσανατολίζεις και ακόμα χειρότερα, υποκρίνεσαι.
Διότι υποκριτικό είναι να ανατριχιάζεις -ντεμέκ- με το ναζιστικό χαιρετισμό του Μιχαλολιάκου και να ψηφίζεις τους Μαοιστές του Σύριζα. Στην πραγματικότητα, είσαι θύμα της ιστορίας που γράφτηκε όπως βόλευε τους Εβραίους, αφού σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί στην ιστορία, αυτοί ήταν τα μοναδικά θύματα του Φασισμού.

Λες και τα εκατομύρια των Κινέζων που καθάρισε ο Μαο, δεν ήταν άνθρωποι αλλά φυτά.
Είναι εξωφρενικό να ζητάς να βγει εκτός νόμου η ΧΑ επειδή υμνεί το Χίτλερ, όταν παραμένεις αδιάφορος στους ύμνους του ΚΚΕ για το Στάλιν, λες και η διαμονή στα Γκουλάκ θύμιζε διακοπές σε πολυτελές resort σε σχέση με το Αουσβιτς.
Επειδή τα παραδείγματα είναι ατελείωτα σταματάω κάπου εδώ, με την επισήμανση ότι όσο φασίστα θεωρώ τον ψηφοφόρο της ΧΑ, άλλο τόσο θεωρώ τον βλάκα που ψηφίζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κόμματα άκρως φασιστικά, που υπό το μανδύα της κομματικής πειθαρχίας εξοντώνουν πολιτικά όποιον βουλευτή τολμήσει να διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή.
Τα θεωρώ άκρως φασιστικά επίσης, διότι διέπονται πλήρως από πρακτικές κοινοβουλευτικού φασισμού, ψηφίζοντας νόμους για τους οποίους δεν είχαν ενημερώσει τους πολίτες πριν τις εκλογές.
Το ότι ουδέποτε προανείγειλε τη διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες ο Σημίτης πριν τις εκλογές, το ότι ο ΓΑΠ μας έβαλε στο ΔΝΤ με προεκλογικό σύνθημα ''λεφτά υπάρχουν'' και πως ο Σαμαράς επανεξελέγη με κεντρικό σύνθημα ''όχι άλλοι φόροι'', είναι κάποια καρακτηριστικά παραδείγματα.
Απλώς, τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ φρόντισαν να ωραιοποιήσουν την πραγματικότητα, αντίθετα με τον Κατίδη που τον έστειλαν στο αποσπασμα
Αυτά απο εμένα! Εσείς, κράξτε τον Κατίδη, μπας και σωθεί ο τόπος από την καταστροφή...

1 σχόλιο:

  1. Μία ανάρτηση από 1 φίλο της ΑΕΚ την οποία βρήκα άρτια δομημένη για το θέμα του νεαρού ποδοσφαιριστή. Διότι σ' αυτή τη χώρα ως γνωστόν ισχύει το δύο μέτρα και δύο σταθμά...

    Manos Tachiatis

    "Όπως δεν χωράνε στην ΑΕΚ μας φασίστες δεν χωράνε και αναρχοκουκουλοφόροι αριστεροί. Ελπίζω την επόμενη φορά να δείξετε την ανάλογη ευαισθησία και σε τέτοιου είδους θέματα. Επίσης φασισμός δεν είναι μόνο ένας χαιρετισμός, είναι και άλλα πολλά. Το να κυνηγάς με πέτρες κάποιον που υποστηρίζει διαφορετική ομάδα από 'σένα, το να κυνηγάνε 15 άτομα έναν παίχτη στην προπόνηση επειδή ΚΑΚΩΣ τους έκανε μια χειρονομία, το να χωρίζεις ανθρώπους σε Μπαγεβιτσικούς και Ντεμικούς το να αποκαλείς κάποιον ρουφιάνο και οπαδό του χαφιεδισμού επειδή δεν συμφωνείς με το πως βλέπει αυτός το κοινωνικό αγαθό που λέγεται ποδόσφαιρο και άλλα πολλά. Φτάνει πια το κάρβουνο σε αυτή τη χώρα. Καλημέρα από κάποιον που κάποτε έκανε άπειρες εκδρομές μαζί σας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή