Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Οι Αη Βασίληδες του Ποδοσφαίρου!


Μέρες που είναι, επιβάλλεται να παρουσιάσουμε τις διάφορες μορφές με τις οποίες εμφανίζεται η Αη Βασίλης, προσαρμοσμένες στα χαρακτηριστικά των περισσοτέρων ομάδων της Λίγκας.

 Γαύρος:
Ξεκινάμε από τον πισωγλέντη, που έγινε ήδη ανάρπαστος στο λιμάνι του Πειραιά.!
 Ρούλης Ι :
Επόμενος ο Ρούλης Αη Βασίλης! Ο φουκαράς πέρασε από τη γειτονιά να μοιράσει δώρα και για άγνωστους λόγους συνελήφθη, οδηγήθηκε στο τμήμα με χειροπέδες για ανάκριση, όπου του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, και τον έχωσαν μέσα!. Οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι και είναι προφανής η έκπληξη στο πρόσωπό του.
 Ρούλης ΙΙ :
Στο Ρούλη πάντως υπάρχει και εναλλακτική, αφού εν' οψει της επόμενης χρονιάς υπάρχει και ο Αη Βασίλης σκιάχτρο, για να προστατεύει τις σοδειές.
Λαγός :
Ο βάζελος Αη Βασίλης θα έπρεπε να έχει οικολογικά χαρακτηριστικά, επειδή όμως ο λαγός υφίσταται ως τηλεοπτική πραγματικότητα και μόνο, ο Αλαμπούζος έντυσε Αη Βασίλη το Σαγόνια για να του βγει πιό φθηνά και να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
 Κούλης :
Γνωρίζοντας πλέον όλοι πως οι παίκτες της κούλας τρώνε διπλές μερίδες στο ξενοδοχείο αφού τις υπόλοιπες μέρες είναι στη δίαιτα, ο Κούλης Αη Βασίλης εμφανίστηκε έτοιμος να πλακώθει στη μάσα


Γριά :
 Μέρες που είναι, να μην ξεχάσουμε και τον έτερο συμπολίτη που λόγω περασμένης ηλικίας και  αμέτρητων ανέβα-κατέβα στις διάφορες κατηγορίες, εθεάδη στο νοσοκομείο λίγο πριν τριπλό μπαι μπας

 Σπάθας :
Μια και το περιβάλλον είναι ποδοσφαιρικό, ας μην ξεχάσουμε τους διαιτητές και πιό συγκεκριμένα τον Αη Βασίλη Σπάθα!
 ΠΑΟΚτσής Ι :
Οσο για το δικό μας Αη Βασίλη ΠΑΟΚ, αυτός είναι μεγάλο αλάνι.
 ΠΑΟΚτσής ΙΙ :
Πίνει μπάφους, φοράει το Παλαιστινιακό στο λαιμό και πετάει πέτρες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου