Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση Τσιστιακόφ-Βιτόλο!

Το διαφαινόμενο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Παναθηναικού και η δεδομένη ανασφάλεια που κυρριεύει πλέον τους παίκτες των πρασίνων, αναγκάζει πολλούς να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού, όπως συνέβη και με τον Κατσουράνη.
Κι' επειδή ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα -πλήν γαύρου- που μπορεί να καλύψει από όλες τις απόψεις κάθε ποδοσφαιριστή των πρασίνων, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που χτυπούν την πόρτα του ΠΑΟΚ.


Μετά το Λουκά Βύντρα για τον οποίον το ενδιαφέρον περιορίζεται για την ώρα σε φιλολογικό επίπεδο αφού δεν έχει μείνει ελεύθερος, ο επόμενος παίκτης που γλυκοκοιτάζει προς ΠΑΟΚ είναι ο Βιτόλο! Σήμερα μάλιστα έγινε και ραντεβού του Τσιστιακόφ με το μάνατζερ του Ισπανού Δημήτρη Καγιόγλου, με τον οποίον υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις αφού εκπροσωπεί επίσης τους Γκαρσία και Λίνο.
Ο Καγιόγλου εξήγησε στον Τσιστιακόφ πως ο πελάτης του στεναχωρέθηκε για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα, ενώ δεσμεύτηκε πως θα βγάλει ανακοίνωση μετάνοιας, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις του παίκτη με τον κόσμο της ομάδας!
Ψαρώσατε κουφάλες ε? Είμαι σίγουρος πως όσοι από εσάς γλυτώσατε το εγκεφαλικό και δεν είχατε κουράγιο να φτάσετε μέχρι εδώ, πιάσατε ήδη το πληκτρολόγιο κι' αρχίσατε τα μπινελίκια.
Αν το χόντραινα ακόμα περισσότερο και σας έλεγα πως ο παίκτης είναι στα γραφεία και βάζει τη τζίφρα του, θα πηγαίνατε τρέχοντας στην Τούμπα για κατάληψη.

Θα ήταν η πρώτη φορά στο χρονικά που θα γινόταν κατάληψη προκειμένου να μην έρθει ένας παίκτης, για τον οποίον μόλις 1.5 χρόνο πριν είχε γίνει επίσης κατάληψη για να μην αποχωρήσει!!!
Ακόμα κι αν δεν έχετε ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ακόμα κι' αν δε με συγχωρείτε για τη χοντρή αλλά διδακτική πλάκα που σας έκανα, δικαιούμαι να σας προκαλέσω να τραγουδήσετε μαζί μου ''πόσο μ@λ@κες είμαστε πόσο μαλά....''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου