Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Φάπα Και από Μπουτάρη, στο Φουκαρά τον άρη...

Είναι δεδομένο ότι  το θράσος των ρούληδων έχει ξεπεράσει κάθε όριο και η αναμονή του υποβιβασμού τους έχει βαρέσει για τα καλά στον εγκέφαλο. Ετσι εξηγούνται οι αντιδράσεις τους σε ζητήματα της πλάκας όπως το σχόλιο του Κλάους ή η καζούρα του Ζέρβα, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα περνούσαν απαρατήρητες.


Η μαλάκυνση του εγκεφάλου βεβαίως δεν τους επιτρέπει ν' αντιληφθούν το αυτονόητο. Η επίπληξη στον Κλάους ήταν (γι' αυτούς) σκάνδαλο, έλα όμως που η κανονική φάπα ήρθε από δικό τους άνθρωπο. Αναφερόμαστε στο Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, που απάντησε ως εξής στην επιστολή διαμαρτυρίας (!!!) που του έστειλε η επίσημη ΠΑΕ Ρούλης:
Κανονικά θα έρεπε να επιστρέψω το γράμμα αυτό ως απαράδεκτο. Δεν είναι δυνατόν ένας σοβαρός άνθρωπος να μιλάει σε μένα μ” αυτό τον τρόπο για τον Άρη, όταν γνωρίζει την ιστορία μου στην ομάδα. Πρόκειται για οπαδική καζούρα. Και ‘γω δέχομαι καζούρα. Καλύπτω πλήρως τον Ζέρβα. Δηλώνω απ’ αυτό το βήμα ότι κανονικά θα πρέπει να επιστραφεί η επιστολή ως απαράδεκτη»!
 
Για να συνειδητοποιήσετε την απόγνωση στην οποία βρίσκονται αλλά και το μέγεθος της αποβλάκωσης, σας παραθέτουμε το σχόλιο του ρουλοsite allaboutaris, για την απάστηση του Δημάρχου. Μιλάμε ότι τα άτομα έχουν ξεφύγει εντελώς και πλέον, όλες οι ελίδες επαφίονται στον καθαρό αέρα της επαρχίας που ίσως τους οξυγoνώσει τον εγκέφαλο:
Δήμαρχε από ότι φαίνεται την ιστορία σου στην ομάδα την ξέχασες ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ που καλύπτεις ανύπαρκτους λαικιστές- οπαδούς. Μετά το μία ομάδα, μία πόλη, μας υποδείξατε και την ομάδα πλέον. Κάνατε λάθος όμως στην πόλη. Απαράδεκτη δεν είναι η επιστολή, αλλά εσύ και κάθε… ασπρόμαυρη ζέβρα που επέλεξες ετσιθελικά να εκπροσωπεί την ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ την οποία όχι απλώς δεν σέβονται, αλλά έχουν και το θράσος να υβρίζουν τον μεγαλύτερο σύλλογο που έχει κάνει γνωστή την Θεσσαλονίκη σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Την οπαδική καζούρα να την κάνετε μεταξύ σας, στο καφενείο, ή όταν μαζεύεστε στο Δημαρχείο. Όχι στα αρειανάκια που κλήθηκαν να ακούσουν ένα επίσημο παράγοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης και αντ’ αυτού βρέθηκαν μπροστά σε ένα οπαδό χαμηλότατου επιπέδου.
 Το μόνο που έμεινε είναι ν' αλλάξουν την ονομασία του site αφού αυτό παραπέμπει στο Δήμαρχο. Ας το κάνουν allgioulekas, allpapageorgwpoulos ή κάτι τέτοιο, μπας και παραδειγματιστεί ο Δήμαρχος ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου