Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ιβάν Σαββίδης: Πρόβατο και Προσωπολάτρης...

«Τον Ζαγοράκη τον εκτιμώ πάρα πολύ και θα κάνω τα πάντα για να φύγουν οι σκοτεινές κηλίδες από την βιογραφία του» 
Tάδε έφη ο Ιβάν Σαββίδης στην πρώτη του συνέντευξη τύπου ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς μάλιστα να ερωτήθει! Τα λόγια του Ιβάν θάφτηκαν από την πλειοψηφία των ΜΜΕ
και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, μια και ο προπαγανδηστικός μηχανισμός που στήθηκε με προφανή στόχο την απομυθοποίησή του, αυτό επέβαλλε.
Με το μούτρα θα έβγαιναν οι Περικλήδες, οι Χαμούρες με τις βρώμικες Μασχάλες και οι pizzadoroi.com να το γράψουν, όταν οι ίδιοι είχαν πρωτοστατήσει στην καμπάνια της λάσπης!
Θα ήταν υποχρεωμένοι να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα:
''Καλά ρε σεις, πλέον, κάθε ποσό που λείπει από τα ταμεία της ΠΑΕ είναι σα να λείπει από την τσέπη του Ιβάν, κορόιδο είναι ο Ρώσος να μοιράζει συγχωροχάρτια σε όσους τον έκλεψαν? Πόσο δε όταν μιλάμε για κάποιον που για πολύ λιγότερα από τα 320 του Ζαγόρ, κόντεψε να χαλάσει την επένδυση διαπραγνατατευόμενος με τον ΑΣ το καλοκαίρι!
Σημειώστε επίσης ότι ο Σαββίδης δεν απέκλεισε απλώς το ενδεχόμενο να έχει γίνει κάτι βρώμικο στη θητεία του Ζαγόρ, αλλά δήλωσε ότι ''θα κάνει τα πάντα για να φύγουν οι κηλίδες'', κάτι που σημαίνει ότι είναι απόλυτος γνώστης του μηχανισμού που στήθηκε.
Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι ο Ιβάν που και το πόρισμα διάβασε και ενδελεχή οικονομικό έλεγχο πραγματοποίσησε, δε διαβάζει Στέλλα, δεν ακούει Χαμούρα, ενώ οι διατροφικές του συνήθειες δεν περιλαμβάνουν pizza.
Είναι εμφανές επίσης πως δεν έτυχε να συζητήσει με Babis Αποστολίδη, Λάκη Οικονομίδη, που μιλούσαν για τέρατα και σημεία! Προφανώς ξέρουν καλύτερα, από τον Ιβάν, εκτός κι' αν τα σημεία και τα τέρατα τα είδαν στον κινηματογράφο και μπερδεύτηκαν.
Το άλλο συμπέρασμα είναι ότι ο Ιβάν είναι πρόβατο-προσωπολάτρης και όλα τα λοιπά κοσμητικά που αφιέρωναν οι ''ψαγμένοι'' σε όσους έκαναν το εύλογο: Να διαβάζουν τους αριθμούς και να κάνουν απλούσατες μαθηματικές πράξεις, χωρίς να αρκούνται στους πηχιαίους τίτλους των pizzadoron και των Περικλήδων!
Για την ιστορία, θυμηθείτε: 

ΙΔΟΥ το Πόρισμα της Διαφθοράς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Μεγάλη η Ρεμούλα... Τεράστιο το φαγοπότι... 
Εγώ θα φταίω τ΄τώρα, αν αρχίσω τα ''μπεεεεε''?

YΓ. Οταν έσκασε η είδηση περί δίωξης -που αναπαρήγαγαν όλοι σε αντίθεση με τη δήλωση Ιβάν  την οποία έκαναν γαργάρα-, είχα γράψει ότι ''Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, προσεχώς αρχίζουν οι κωλοτούμπες''
Το αναφέρω, για για γνωστοποιήσω πως δεν αναφερόμουν στα λεγόμενα του Ιβάν, μια και όσα συμβούν στην πορεία, θα αναγκαστούν να τα γράψουν, θέλουν δε θέλουν, όσο κι' αν χτυπάνε τον πισινό τους στο πάτωμα.
..
ΥΓ. 1. Περικλή, Χαμούρα, pizzadore, περαστικά,  χαιρετισμούς στο Γιάννη Παπαδόπουλο.
Τα ξαναλέμε σύντομα...

5 σχόλια:

  1. Γιατρέ είσαι τρέλα, συνέχισε να μας ανοίγεις τα μάτια.. Στην 2η φωτογραφία πρέπει να δούμε κάτι συγκεκριμένο ? γιατί αν ναι, τότε δεν φαίνετε...

    Υ.Γ να φανταστώ οτι τα "πλοία" που πιθανός να θέλαν να σχολιάσουν δεν έμαθαν ακόμη να κάνουν λογαριασμό στην google ??? χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O τιτλος τα λεει ολα φιλε, η φωτο ειναι για ντεκορ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γιατρε δεν λέγετε Γιαννης Π. συχνοουριας λέγετε λόγω του γνωστού προβλήματος που εχει στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του ερασιτέχνη :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aπλως η πιτσα που ετρωγε, ειχε διουρητικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Βιλγάρικη Πίτσα αναφέρεσαι;..(από το γνωστό ανέκδοτο)

    ΥΓ1: Γιατρέ τώρα σε ανακάλυψα και χάρηκα πολύ που σε συναντώ εδώ, μετά πό χρόνια παρέας που με κρατούσες στο Ραδιόφωνο από τις διαφορες συχνότητες που σε άκουγα διαδυκτιακά.
    Αλήθεια "παίζει" να σε ξανακούσουμε σύντομα ή μπάα..

    ΥΓ2: Το βιβλίο σου είναι όαση για εμάς τα αρρωστάκια. Να είσαι καλά.
    Σε ευχαριστούμε πολύ.

    ΥΓ3: Το ΒΛΟΓ σου επίσης φάρμακο στην αρρώστια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή