Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Οδηγίες προς Διαμαρτυρόμενους!

Το αντιγράφω από το προφίλ μου στο face:

''Ολες τις προηγούμενες μέρες γράφονταν υποτιμητικά σχόλια για τη μεταγραφή του (σιγά τον παίκτη) Μπούντιμιρ!

Σήμερα γράφονται επίσης απαξιωτικά σχόλια επειδή ο (σιγά ο παίκτης) πήγε στο ΑΠΟΕΛ!
Το ΄χουμε χάσει εντελώς ή μου φαίνεται?''


Ρητορικό το ερώτημα αφού είναι προφανές ότι το έχουμε χάσει, κυρίως επειδή δεν έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τη σήμερον ημέρα, η μόνη ομάδα που κινείται με τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια στο μεταγραφικό παζάρι, είναι ο γαύρος. Και λέω στοιχειώδη, διότι οι μεταγραφές που έχει κάνει δε συνάδουν με το μέγεθος του προέδρου του, ούτε με το γεγονός πως έχει καβατζωμένα τα πακέτα της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.
 Κάπως δείχνει να κινείται και ο Ατρόμητος, ο οποίος αφενός έχει ιδιοκτήτη, αφετέρου αγόρασε προ ετών ΑΦΜ άλλης ομάδας και έσβησε τα χρέη του.
Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε μεγαλοιδιοκτήτη -ούτε μικροιδιοκτήτη έστω- ούτε έχει καβάτζα έσοδα όπως ο γαύρος...
Κάτι πάει να κάνει και ο λαγός είναι αλήθεια με κινήσεις όπως αυτή του Σισόκο, παραθέτω όμως το 1+ εκ που μαζεύτηκε την πρώτη μέρα που άνοιξε τις πύλες της για τον κόσμο η κίνηση Αλαφούζου.
Τις χρονιές που ο ΠΑΟΚ μάζευε τόσα χρήματα σε μια μέρα -από διαρκείας- έφερνε παίκτες όπως ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία, ο Μουσλίμοβιτς, ο Σαλπιγγίδης κλπ. Πλέον δεν έχει ρευστό και είναι αναγκασμένος να λειτουργήσει αλλιώς.
Οσοι το καταλαβαίνουν έχει καλώς, όσοι δεν, μπορούνε να συνεχίσουν να τρώγονται με τα ρούχα τους! Το φάγωμα των ρούχων ωστόσο, δε μπορεί ούτε να μηδενίσει χρέη, ούτε να φέρει ρευστό.
ΥΓ. Θεωρητικά η ΠΑΕ μπορεί να φέρει ακριβότερους και ποιοτικότερους από το Μπούντιμιρ και τα λοιπά ονόματα που ακούγονται, αλλά θα μπει ακόμα πιό μέσα! Και τότε είναι σίγουρο πως σε μερικούς μήνες οι ίδιες φωνές θα σκούζουν επειδή δεν κάναμε εξυγίανση!
Διαλέγετε και παίρνετε!
Οχι όλα όμως, ένα από τα δύο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου