Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Pablo Garcia: Όσο υπάρχει Αυτός, δεν Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ!

Mετά τις τελευταίες αναποδιές που προκάλεσαν σοβαρούς κλυδωνισμούς στον ΠΑΟΚ (απόλυση Στέφενς, ανακοινώσεις συνδέσμων), οι σοφοί της διοίκησης αποφάσισαν πως έπρεπε να προβούν σε κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού για να αντιστρέψουν το κλίμα, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, ή και τα δυο μαζί.
Στον ΠΑΟΚ άλλωστε έχει αποδειχτεί πως λειτουργούν αρπακολατζίδικα, χωρίς σχέδιο και πλάνο. Πόσο δε, σε μια στιγμή που οι κουμανταδόροι της ομάδας έδειχναν να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, μια και κατάλαβαν πως όλοι τους είχαν πάρει χαμπάρι για τα καλά.
Οι κατά καιρούς δικαιολογίες του τύπου φταίει ο Γκαρσία, φταίει το δώνι, ο Ιβάν πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να κάνει μεταγραφές, φταίει ο Στέφενς, είχαν στερέψει, διότι και ο πιο αδαής καταλάβαινε ότι δε γίνεται συνεχώς να ευθύνονται πάντα οι άλλοι και όχι οι έχοντες το γενικό πρόσταγμα.
Στην προσπάθεια λοιπόν να αλλάξει το τοπίο, να κατευνάσουν τα πνεύματα και να συσπειρωθεί ο κόσμος, έγινε πρόταση στον Πάμπλο Γκαρσία για να επιστρέψει στην ομάδα ως γενικός αρχηγός.
Ο  Ουρουγουανός που έχει αποφασίσει ότι θα συνεχίσει τη ζωή του στην Ελλάδα (σφοδρή επιθυμία της οικογένειάς του και ειδικά των παιδιών του που αισθάνονται Ελληνόπουλα), αντιλαμβάνεται πως ότι κι' αν αποφασίσει να κάνει στο μέλλον, ο ΠΑΟΚ είναι ο βασικός του προορισμός.
Αν και η επιστροφή του στην ομάδα από κάθε πόστο ήταν κάτι που θα το ήθελε πολύ,  ήταν κάθετος στην απάντηση που έδωσε:
''Όσο υπάρχει ο Τσιστιακόφ, δεν γυρίζω στον ΠΑΟΚ''.
Ο Πάμπλο, δε μπορεί να ξεχάσει τις πουστιές που του έκαναν πέρσι, με εμπνευστή τον Η-λιθουανό και εκτελεστικό όργανο το δώνι-μπινέ. Και για όσους απορούν, αυτή είναι η αλήθεια. Το μπινέ, απλώς εκτελούσε εντολές, δεν ήταν δική του απόφαση να κάνει όσα έκανε στον παίκτη αλλά εφάρμοζε στην πράξη όσα του υποδείκνυε η διοίκηση (για λόγους που θα αναλύσουμε στη βιογραφία του Πάμπλο που θα κυκλοφορήσει προσεχώς). Κι' επειδή ο Πάμπλο μπορεί να έχει έναν εγωισμό που ώρες-ώρες τον παρασέρνει σε λάθος συμπεριφορές, μπορεί μέσα στο γήπεδο να τρελαίνεται και να γίνεται άλλος άνθρωπος, δεν είναι βλάκας όμως!
Κατάλαβε πολλά περισσότερα ακόμα και από τους εμπνευστές του πούστικου φαγώματος του, που νόμισαν πως θα τα φορτώσουν όλα στο δώνι και θα καθαρίσουν.
Το θέμα Γκαρσία άλλωστε έχει πολλές διαστάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό που μάθαινε ελάχιστα, τα όποια αφορούσαν κυρίως την κατάληξη των γεγονότων και ότι την αφετηρία και τη δολοπλοκία, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της ΠΑΕ αλλά και δημοσιογράφοι, με απώτερο να συκοφαντηθεί ο παίκτης και να τσαλακωθεί η εικόνα  τόσο έναντι του κόσμου, όσο και του Σαββίδη!
Γι' αυτό και οι αδίστακτοι δολοπλόκοι, έφτασαν στο σημείο να πούνε επανειλημμένως ψέματα ακόμα και στο μεγαλομέτοχο.
Περισσότερα δε μπορώ να πω, διότι θα ακυρώσω το βιβλίο που θα είναι φωτιά και θα εξηγεί τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, με ονόματα και διευθύνσεις.

Για όσους ενδεχομένως παρεξηγήσουν τη στάση του παίκτη και του χρεώσουν μικροπρέπεια, να ενημερώσουμε πως ο Πάμπλο είναι τέτοια ψυχάρα που δεν κρατάει κακία σε κανέναν.
Επειδή όμως αντιλαμβάνεται εντελώς διαφορετικά τον ΠΑΟΚ στον οποίον θα προσέφερε τις υπηρεσίες του, δε μπορεί να λειτουργήσει στον ΠΑΟΚ της πουστιάς και της ίντριγκας, σαν αυτόν δηλαδή που έφτιαξε ο Τσιστιακόφ. Μην ξεχνάτε πως άλλος ήταν ο ΠΑΟΚ όταν ήρθε και τον ερωτεύτηκε και άλλος αυτός από τον οποίον αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (αναφερόμαστε στην περσινή ιστορία, διότι αυτό που συνέβη φέτος ήταν το αποτέλεσμα της περσινής μεθόδευσης)...

Μια επισήμανση ακόμα, για το φινάλε:
Οι πούστηδες που του έσκαψαν το λάκκο, αν και το έκαναν τόσο άγαρμπα, έπεσαν μέσα στο λόγο που τους ώθησε  να το κάνουν.
Και αυτό, το νιώθουν ήδη στο πετσί τους, όσο κι' αν τους αβαντάρουν τα παπαγαλάκια τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου