Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Το Βιβλίο του Λιακόπουλου για το Γαύρο!

Οι επιστημονικές έρευνες για το πότε θα έληγε ο χθεσινός αγώνας του γαύρου αν ο Τζιμπούρ δεν πετύχαινε το γκολ στο 97, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες μελέτες συμφωνούν στην αναγκαιότητα χρήσης σφυρίχτρας με ενσωματωμένο ημερολόγιο, ώστε να μη  χάνεται η αίσθηση του χρόνου. Οχι ότι θ' αλλάξει κάτι, αλλά πρέπει να ληφθεί μέριμνα για το ενδεχόμενο να παίζει ο γαύρος Ευρωπαικό παιγνίδι. Σε αυτήν την περίπτωση, ο αγώνας διακόπτεται και συνεχίζεται τον επόμενο μήνα, την ίδια μέρα και ώρα.


Πρόσφατως ωστόσο, ειδικοί ερευνητές κι' εσχατολόγοι, έθεσαν το εξής ερώτημα:
Τι θα συμβεί αν φτάσει η στιγμή καταστροφής του κόσμου και ο γαύρος δεν έχει πετύχει γκολ?


Η απάντηση είναι απλή: Ο αγώνας θα συνεχιστεί σε εξωγήνιο έδαφος και για του λόγου το αληθές, ιδού και η φανέλα που πωλείται ήδη στη μπουτίκ του γαύρου...


Ηδη ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο του ''το σφύριγμα γαρ εγγύς'', ενώ αναμένεται το νέο του πόνημα με χρήσιμες πληροφορίες για τις σπηλιές που θα έχουν αποκωδικοποιητή ώστε να παρακολουθούμε την εξέλιξη του αγώνα


Σε κάθε περίπτωση πάντως, δε χρειάζεται να ανησυχούμε  πως θα μάθουμε το σκόρερ του νικητήριου γκολ! Ο εικονιζόμενος θα είναι σίγουρα ζωντανός...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου