Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Οι πεντάστερες διακοπές του ρούλη!

H πεντάρα που έφαγε ο λαοφιλής ρούλης που σήμανε την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, μας αναγκάζει ν' αποκαλύψουμε το χρονοδιάγραμμα της  φετεινής περιπλάνησης του περιούσιου λαού στις αμέτρητες γαλάζιες παραλίες της χώρας.

Πριν την αναχώρηση πάντως, θα γίνει ειδική τελετή όπου θα γιορταστεί η διατήρηση του αήττητου κάστρου για μια ακόμη χρονιά.
Μετά την αναχώρηση του 92% του πληθυσμού της πόλης, το υπόλοιπο 8% θα τους ευχηθεί ''καλό ταξίδι και στον αγύριστο''...
Πρώτος προορισμός το ξενοδοχείο ''Πεντελικόν'' διανυκτέρευση και αποχώρηση νωρίς το πρωί.

Επόμενος σταθμός η Κως, γνωστή και ως ''νήσος των πέντε πολιτισμών''...
Προκειμένου ν' αποφευχθεί η πλήξη από τις ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας -με ότι αυτό συνεπάγεται- συστήνεται το βιβλίο ''οι πέντε Θιβετιανές ασκήσεις''!

Εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν, αφού ειδικά για την εποχή ο μοναδικός εν ζωή κάτοχος τίτλου της φυλής Ακης Πετρετζίκης, θα εκδόσει το πόνημα ''σεφ στο παρά 5''


Επειδή το διάστημα των διακοπών είναι μεγάλο και οι δυσκολίες στις απομονωμένες παραλίες ανυπέρβλητες, ο λαός του ρούλη θα αυνανίζεται διαβάζοντας το βιβλίο ''πέντε γυναίκες συνομιλούν μόνες''.

Αν δεν τους επιτραπεί να διακόψουν τη συνομιλία των πέντε γυναικών, θα καλέσουν τον Κούγια για να υποστηρίξει την ένσταση που θα υποβάλουν.
Μετά από την περιπλάνηση στις παραλίες του Αιγαίου και του Ιουνίου, επιστρέφουν σε γνώριμα μέρη και γευματίζουν στην περίφημη ταβέρνα ''5 βήματα στην άμμο'' στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.
Προκειμένου να ξεχάσουν τον πόνο τους θα καταναλώνουν Metaxa 5 αστέρων, το μπουκάλι του οποίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δονητής, κάθε φορά που μνημονεύουν τον ΠΑΟΚ. Η εικονιζόμενη ειδική συσκευασία, δύναται υποκαταστήσει τρόπαιο κυπελλούχου, που χρησιμεύει σε εικονικές απονομές!
Στο τέλος του θέρους ο Γιάννης Κόντης ανακοινώνει επιτέλους πως θα μοιράσει τα 5 εκ που είχε υποσχεθεί από τους άγνωστους επενδυτές. Πράγματι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Βελλίδειο διανέμει το...βιβλίο ''5 εκ για να με γ@μ@ς'' το οποίο επειδή τυπώθηκε στα γρήγορα προκειμένου να ληφθεί από τη FIFA πιστοποιητικό συμμετοχής στο Copa Libertadores, τυπώνεται με λάθος τίτλο!

Αντε και του χρόνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου