Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Pablo Garcia. Η Διαταγή του γαύρου, έγινε Πράξη...


Για να μην ξεχνιόμαστε, έστω και με μερικά χρόνια καθυστέρηση, εμείς οι ίδιοι κάναμε (ή επιτρέψαμε να συμβεί) αυτό που ''πρόσταζε'' ο γαύρος!

Ναι μεν ο προορισμός είναι διαφορετικός αφού ο Pablo δεν έφυγε από την Ελλάδα, ας μη γελιόμαστε όμως. Εκείνο που ενδιέφερε το γαύρο ήταν να ξεκουμπιστεί ο παίκτης από τον ΠΑΟΚ και να ξεριζωθεί αυτός που όλα έδειχναν ότι θα συμβόλιζε την αναγέννηση της ΠΑΟΚτσήδικης ψυχής, εκείνης δηλαδή που στις αρχές του 70 αμφισβήτησε την κυριαρχία του και τελικά τον γκρέμισε από το θρόνο του, περνώντας παντού το μήνυμα ότι όσο διαπλεκόμενος κι' αν είναι κάποιος, όσα λεφτά και να έχει, ο πούστης παραμένει πούστης και ακριβώς επειδή είναι πούστης δεν είναι άτρωτος.
Ίσα ίσα που όταν αντικρίσει κάποιο γνήσιο αρσενικό, θα φύγει τρέχοντας...
Το τραγικό είναι πως αυτό που κατάλαβε ο γαύρος έπειτα από μόλις λίγους μήνες παρουσίας του στην Ελλάδα και σε μια στιγμή μάλιστα που ο ΠΑΟΚ δεν έδειχνε ικανός για να αμφισβητήσει την κυριαρχία του, κάποιοι δικοί μας ακόμα να το συνειδητοποιήσουν.

Οι γαύροι βλέπετε, ως κλασικοί ψευτονταβατζήδες, είχαν μάθει να πουλάνε παντού κωλομαγκιές χωρίς συνέπειες, και την άκουσαν για τα καλά, όταν κάποιος τους πούλησε τρέλα μέσα στον οίκο ανοχής τους...
Καληνύχτα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου