Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ταξίδι στον Κόσμο της Αβάντας, με το Kolkas Travel...

Είναι προφανές και στον πιο ανόητο, πως ακόμα και για γράψεις ψέματα ή να πουλήσεις εκδούλευση, απαιτείται το στοιχειώδες ταλέντο! Αν είσαι εκ γενετής μπούφος ή αν ακόμα χειρότερα η κατανάλωση λίπους έχει μπλοκάρει τα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τον εγκέφαλο με το απαραίτητο αίμα, θα πέσεις στη λούμπα και θα γίνεις ρεζίλι των σκυλιών. Ειδικά στην περίπτωση του Κόλ(α)κα, όπως το έχουμε δείξει και κατά το παρελθόν, δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να το αποδείξουμε.
Αρκεί η αναπαραγωγή κειμένων-απόψεων που ο ίδιος έχει γράψει κατά το παρελθόν. Η παράθεσή τους και η σύγκριση της εκάστοτε πληροφόρησης ή κριτικής που επιχειρεί να ασκήσει, δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία πως ο τύπος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Δε γράφει αυτό που θεωρεί ο ίδιος σωστό -ακόμα κι'αν είναι λάθος- αλλά εκείνο που του υπαγορεύουν, είτε για να καλύψει τους φίλους του, είτε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, με τον ίδιο προφανή στόχο! Να προστατέψει τους φίλους του...

Σήμερα, ανέβασε στο PAOΚ 24 κείμενο με θέμα το τσάρτερ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Χάρκοβο, με ανάλυση που δε θα βρίσκατε ούτε σε φυλλάδιο του Zorpidis travel. Από τον τίτλο και μόνο ''Τσάρτερ για νεόπλουτους'', διαφαίνεται η πρόθεσή του να κατακρίνει την ΠΑΕ για το κόστος των 700 ευρώ το κεφάλι. Για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του μάλιστα συγκρίνει την τιμή του αντίστοιχου τσάρτερ της Ξάνθης για το Μπέλφαστ που ήταν φθηνότερο κατά 20 ευρώ, ακόμα κι αν η πτήση διαρκούσε 1.5 ώρα περισσότερο.
Αν και ειδικός και στα θέματα τουρισμού ο Κόλ(α)κας -όπως και στα του ποδοσφαίρου, αφού διέγνωσε πως ο Στέφενς δεν έκανε τακτική στους παίκτες στην προετοιμασία,, κάτι που αποδείχτηκε στον αγώνα με τη Μέταλιστ άλλωστε-, αγνοεί πως οι τιμές κάθε προορισμού δεν εξαρτώνται τόσο από την απόσταση, όσο από τη ζήτηση. Αν πχ θέλεις να ταξιδέψεις από Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη μπορείς να βρεις απίστευτα χαμηλές τιμές, αν θες να πας όμως στη Βαρσοβία που είναι ίδια απόσταση , θα πληρώσεις πολλά περισσότερα, διότι η κίνηση -άρα και ο ανταγωνισμός- είναι περιορισμένος, οπότε οι τιμές είναι υψηλές.
Αυτό βεβαίως είναι το λιγότερο.
Το ακόμα πιο εξωφρενικό με τον Κόλ(α)κα είναι πως πριν από 11 μήνες δεν έγραψε το παραμικρό για τα 600 ευρώ που κόστιζε η εκδρομή στη Βιέννη με το τσάρτερ που είχε ναυλώσει η ΠΑΕ αν και η απόσταση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας είναι κατά πολύ μικρότερη, όχι μόνο από το Μπέλφαστ αλλά και από το Χάρκοβο!!!
Γιατί άραγε ενοχλήθηκε φέτος? Γιατί έκανε σύγκριση με την Ξάνθη και δε σύγκρινε την περσινή με τη φετινή εκδρομή, όπου μάλιστα το κόστος για το μονόκλινο είναι μισό σε σχέση με πέρσι?
Δε απαιτείται ούτε γνώση ούτε φαντασία!
Αρκεί να θυμηθείτε τις γαργάρες του στην σκανδαλώδη υπόθεση της μπουτίκ, τότε που δεν του προξένησε καμμία έκπληξη πως η τιμή αγοράς της φανέλας από την Umbro έπεσε στο μισό μόλις εμφανίστηκε στα γραφεία η Γκοντζάρεβα, από εκείνη που είχε συμφωνήσει ο φίλος του Σαράτσης.
Ναι ναι τότε, που με τον έναν εκ των συνεταίρων του προσπαθούσαν να μας πείσουν πως ξεπέσαμε στην Umbro επειδή Adidas Nike μας έκλεισαν την πόρτα, η οποία όμως άνοιξε ως δια μαγείας φέτος!
Σταύρο Κόλ(α)κα, όσο και να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο -όπως πέρσι με την αισχρή αβάντα στο Δώνη- η αλήθεια δεν αλλάζει:
Ο σχεδιασμός της ομάδας -αυτό το έκτρωμα δηλαδή- είναι έργο του Τσιστιακόφ, και των Βρύζα-Γεωργιάδη. Όσο και να λυσσάς ο κόσμος το καταλαβαίνει και το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι περισσότερο ρεζίλι εσύ αλλά και να εκθέτεις τους προστατευόμενούς σου.
Εξύμνησες το ΓΧ για τη φαεινή του ιδέα να χρήσει δεξί μπακ τον Κίτσιου, παρέλειψες όμως να αναφέρεις πως ο ίδιος εισηγήθηκε να γίνει συμβόλαιο στον Αποστολόπουλο. Αφού είχε την φαεινή ιδέα λοιπόν, γιατί έκανε συμβόλαιο στον τελευταίο?
Κι' αφού υπογράφηκε το συμβόλαιο και καπάκι είχε και τη φλασιά με τον Κίτσιου, για πιο λόγο έφερε και το Σκόνδρα με κόστος που ξεπερνάει τα 800 μαζί με τους φόρους?
 Αλλά ξέχασα, το σενάριο λέει πως φταίει ο Σαββίδης που δε χώνει λεφτά, για να αξιοποιήσουν ποιοι όμως? Αυτοί χρέωσαν τον ΠΑΟΚ 1εκ (με Αποστολόπουλο-Σκόνδρα) για να παίζει ο Κίτσιου που ήρθε δωρεάν από τις ακαδημίες?
Πως είπες?
Το νου σου λοιπόν! Όσο θα προσπαθείς να κάνεις μπάχαλο τον ΠΑΟΚ για να σώσεις το τομάρι των δικών σου, τόσο θα επανερχόμαστε με την ίδια ξεκούραστη μέδοθο.
Κοπιάροντας δικά ΣΟΥ γραφόμενα!
Εις το επανιδείν, μην ξεχνάς όμως πως το πεπρωμένο αδύνατο φυγείν ...


Για την ιστορία, δείτε τι έγραψε φέτος , και τι έγραψε πέρσι για το τσάρτερ της ΠΑΕ:


ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το κοινό της για την τιμή του τσάρτερ που θα μεταφέρει την ομάδα στο Χάρκοβο. Το PAOK24 συγκρίνει τις τιμές με την άλλη ελληνική ομάδα που ταξιδεύει αυτή την περίοδο στην Ευρώπη, την Ξάνθη.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, πουλάει αποστολή στο όχι και τόσο εξωτικό Χάρκοβο που η πτήση είναι κοντά στις 2,30 ώρες, στη τιμή των 705 ευρώ και άμα θέλεις να έχεις μονόκλινο – κάτι που συνηθίζεται στην Ουκρανία – ο οπαδός επιβαρύνεται με 55 ευρώ επιπλέον. Και ο προορισμός δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σίγουρα τουριστικός. Ούτε ο υπουργός τουρισμού της Ουκρανίας - αν υπάρχει - δεν θα το έλεγε αυτό.
Μάλιστα πρόκειται για μία διανυκτέρευση και όχι για δύο όπως συνηθίζονταν παλαιότερα.
Η Ξάνθη, ταξίδεψε στο Μπέλφαστ που η πτήση ξεπερνά τις 4 ώρες, με την ίδια εταιρία που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ναύλωσε το τσάρτερ.
Οι οπαδοί της πλήρωσαν 680 ευρώ, ενώ ο Χρήστος Πανόπουλος τους έκανε δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας της τρέχουσας σεζόν. Η Ξάνθη προκρίθηκε και πάει τώρα στη Λιέγη.
Η τιμή του τσάρτερ της ακριτικής ομάδας για τη Λιέγη, με πτήση όση περίπου και στο Χάρκοβο και με ακριβότερα ξενοδοχεία, είναι 380 ευρώ, πάλι με αεροπλάνο που ναυλώθηκε από την ίδια εταιρία που επέλεξε ο ΠΑΟΚ.
Οι Ξανθιώτες μάλιστα, δίνουν και διάφορα δώρα σε όσους ταξιδέψουν με την ομάδα, έτσι ώστε να θυμούνται την εμπειρία.
Στον ΠΑΟΚ για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο οι τιμές ξεφεύγουν και μάλιστα αυτή τη φορά σε ρεβάνς που η ομάδα έχει εις βάρος της αποτέλεσμα. 



ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 



Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν με πτήση charter στη Βιέννη μαζί με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με αντίπαλο την SK Rapid Vienna για τη φάση των Playoffs του UEFA Europa League. Πιο αναλυτικά:


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

- Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Βιέννη.

- Πτήσεις charter με την ASTRA Airlines Θεσσαλονίκη - Βιέννη και Βιέννη- Θεσσαλονίκη αναχώρηση 29/8 στις 11.00, επιστροφή  31/8 στις 18:45.

- Service business class σε όλους τους επιβάτες κατά τη διάρκεια των δύο πτήσεων.

- Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο και από/προς το γήπεδο.

- Ξενάγηση πόλης.

- Το εισιτήριο του αγώνα σε διακεκριμένη θέση.

ΚΟΣΤΟΣ:

595€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (διαφορά σε μονόκλινο: 105€)

Πληρωμή με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.

Περισσότερες πληροφορίες από Δευτέρα έως Παρασκευή:  2310-954055  (09:00-17:00) &  2310-540970  (09:00 - 17:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου