Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Αντί να Κάνουμε Μπουρδέλο το γαύρο...


Στο γαύρο συμβαίνει το εξής:
Έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο με το Τζιμπούρ, αλλά δεν το έχουν καταθέσει.
Ο παίκτης δεν ακολούθησε την αποστολή, διαπραγματεύτηκε με ομάδες, για το γαύρο όμως πέρα έβρεχε. Σημειώστε  πως καμμία από τις ομάδες που νταραβερίστηκε ο Ράφικ δε διαπραγματεύτηκε με το γαύρο, κάτι που λογικά θα συνέβαινε αν ο Αλγερινός ήταν δεσμευμένος. Πρόσφατα διαβάσαμε πως κάποιος Βρέντζος συναντήθηκε με τον παίκτη και του ζήτησε να επιστρέψει σε αυστηρούς τόνους, κάτι που είναι κωμικό και μόνο ένα ufo από το λιμάνι θα μπορούσε να το πιστέψει. Όταν υπάρχει συμφωνία, δε ζητάς, απλώς απαιτείς. Και αν ο έτερος συμβαλλόμενος δεν υπακούσει, υφίσταται κυρώσεις.
Στο γαύρο επίσης, διαβάσαμε πριν λίγο καιρό ότι φεύγει ο Αμπντούν. Λίγο καιρό μετά υπέπεσε -λέει- σε πειθαρχικό παράπτωμα και επέστρεψε στον Πειραιά για να απολογηθεί.
Κομμάτι δύσκολο να θεωρήσουμε πως τα παραπάνω, συμβαίνουν  σε μια ομάδα με το χρήμα και την οργάνωση του γαύρου και είναι όπως μας τα περιγράφουν. Ούτε στον Παναιτωλικό δε θα γινόταν αυτά.
Κι'επειδή δε θέλει και πολύ μυαλό για να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές, στο γαύρο έχουν αποφασίσει να ρίξουν το μπάτζετ, αλλά φοβούνται να το πουν. Oσα κάνουν όμως, οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά δεν το λένε διότι πως να τη γλυτώσει ο Βαγγέλας με την κοιλιά, έτσι και τον πάρουν στο κυνήγι? Γι' αυτό και δεν έχουν καταθέσει το συμβόλαιο του Τζιμπούρ, διότι δε θέλουν να του πληρώσουν τα λεφτά που συμφώνησαν. Όπως δε θέλουν να πληρώσουν και τον Αμπντούν τον οποίον επίσης ανανέωσαν λίγο πριν το Τζιμπούρ, αλλά μετάνοιωσαν και θέλουν να κουρέψουν το συμβόλαιο.
Αυτά τα ολίγα και να δείτε πως θα επιβεβαιωθούν στην πορεία.
ΥΓ. Για τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ευκαιρία να τους κάνει πλάκα και μπουρδέλο, αλλά δυστυχώς είμαστε τόσο ανοργάνωτοι και χύμα, που χάνουμε μια μεγάλη ευκαιρία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου