Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο Βρύζας, ο Κόλκας, ο Πάμπλο και το Τέλος της Επανάστασης

Οταν έγραψα το βιβλίο ''το τέλος της Επανάστασης'' που περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν το τελευταίο 10μηνο της θητείας Ζαγοράκη, ήμουν σίγουρος πως κάποιοι κουφιοκεφαλάκηδες θα το κρίνουν χωρίς να το διαβάσουν.

Ημουν το ίδιο σίγουρος πως θα υπάρξουν ορισμένοι που θα το διαβάσουν,  αλλά θα απορρίψουν τα γραφόμενα διότι απλά δεν ταιριάζουν με την αλήθεια που αυτοί θέλουν να πιστέψουν.
Ποσώς μ' ενδιέφερε, αφού στη ζωή υπάρχει ο απαράβατος νόμος πως τίποτα δεν μένει κρυφό, όσο κι΄αν γίνεται προσπάθεια να χαντακωθεί η αλήθεια.
Αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα πέσουν οι μάσκες και κάθε κατεργάρης θα καθήσει στον πάγκο του
Μια και το θέμα Γκαρσία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λοιπόν κι' επειδή την ενημέρωση σας έχουν αναλάβει οι σεσημασμένοι παπαγάλοι, αξίζει να ξαναδιαβάστε αυτούσιο, ένα σημείο που αναφέρεται στον Σταύρο Κόλκα και μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
Το μεγαλύτερο πρόβλημά του όμως, ήταν η υποτέλεια στον Βρύζα. Ορισμένες κωμικές προσεγγίσεις του τύπου «ο Γκαρσία δεν πατάει περιοχή» ήταν καθ’ υπόδειξη του Ζήση που αντιπαθούσε τον Ουρουγουανό και ήθελε να τον καθαρίσει, πουλώντας τον στην Τουρκία. Στην πορεία, διαπιστώνοντας το ρεύμα που είχε, ανα­διπλώθηκε.
 Με τους κατάλληλους απλοικούς συνειρμούς, θα δώσετε απάντηση σε πολλές απορίες για το πως ξεκίνησε το θέμα Γκαρσία, ταυτόχρονα όμως  θα σας γεννηθούν καινούργιες, για την εγκυρότητα των πληροφοριών που διαβάζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου