Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Οι Νέοι Κανονισμοί Διαιτησίας για το Γαύρο!


Μετά τη διαιτησία του ερυθρόλευκου Βοσκάκη στο Λειβάδι και τις διαμαρτυρίες για τα 5 λεπτά των καθυστερήσεων που έγιναν 7 και θα γινόταν 17 αν ο Τζιμπούρ δεν έβαζε γκολ, η ΚΕΔ αποφάσισε να τροποποιήσει τους κανονισμούς διατησίας, ώστε να περιφρουρηθεί η αξιοπιστία του αθλήματος και να μην υπάρχουν γκρίνιες.





Σύμφωνα με μια από τις αλλαγές λοιπόν, δύναται η συνέχιση του αγώνα μέχρι να ξημερώσει, αρκεί να βάλει γκολ ο γαύρος.


Εαν πάραυτα ο γαύρος δε μπορέσει να σκοράρει, ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να ξαναπέσει το σκοτάδι


Σε περίπτωση που η αδυναμία του γαύρου συνεχιστεί, τότε ο αγώνας θα συνεχίζεται μέχρι να καλοκαιριάσει και θα εντάσσεται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος beach soccer αλλά οι βαθμοί θα ισχύουν για το πρωτάθλημα της Super League -αν νικήσει ο γαύρος-. Σε περίπτωση που πετύχει γκολ ο αντίπαλος, αποβάλλεται απο τη Super League και συνεχίζει στη Β εθνική του beach soccer, ενώ το γκολ χρεώνεται ως αυτογκόλ για τιμωρία.


Εάν παρ' ελπίδα ο γαύρος δεν πετύχει γκολ, ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα..



Ο αγώνας συνεχίζεται χωρίς περιορισμούς, μέχρι να γεράσουν οι παίκτες.


Σε περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές αποδημήσουν εις Κύριον χωρίς να έχει κερδίσει ο γαύρος, ο αγώνας συνεχίζεται από τα παιδιά τους, για τα οποία ισχύει η ίδια ακριβώς διαδικασία.


Αν γεράσουν και αυτά, συνεχίζουν τα εγγόνια τους...

Δε γ@μιέστε ρε μ@λ@κες κουράστηκα, ας δώσει ο διαιτητής ένα Κασναφέρειο πέναλτυ να τελειώνουμε, έχουμε και δουλειές στο φινάλε...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου