Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Οι Συλλήψεις Κλάους-Κατίδη...


Νεα ήθη κι' έθιμα φέρνουν στο ποδόσφαιρο οι πρωτοβουλίες των ρούληδων, οι οποίοι μετά τις συγκινητικές προσπάθειες να στείλουν τον Κλάους στον εισαγγελέα για το εμετικό Sex και βία, κίνησαν διαδικασίες για τη σύλληψη του Κατίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες θα οδηγούνται στις φυλακές όπου η μπάλα στην αλυσίδα του φυλακισμένου θα είναι ποδοσφαιρική, ώστε οι φυλακισμένοι να προσκυνούν το Θεό του πολέμου και να μακαρίζουν την τύχη τους που έγιναν κλέφτες, βιαστές, έμποροι ναρκωτικών και όχι ποδοσφαιριστές...
Θεσμοθετούνται τιμητικές εκδηλώσεις για τον πρόεδρο του ρούλη που θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες συλλήψεις στο διάστημα της θητείας του!
 Αξίζει να σημειωθεί πως από δω και στο εξής, τα δοκάρια στα γήπεδα των φυλακών ανά τον κόσμο, θα βαφτούν με χρώμα Παπαναστασίου:

Τέλος να σημειώσουμε ότι σε σχετική ερώτηση στο Μουρίνιο αν αληθεύουν οι φήμες ότι ότι δέχτηκε πρόταση από το γαύρο, ο τελευταίος απάντησε:
''Είναι αλήθεια, αλλά την απέρριψα όταν έμαθα ότι υπολείπεται ένα αγώνας με τον ιστορικό ρούλη και φοβήθηκα το ενδεχόμενο σύλληψης, λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα μου...





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου