Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τον Τρύφων ή τον Αντώνη Σαμαρά, Χτυπά ο ΠΑΟΚ?

Οταν ειδησεογραφικά είσαι καρπαζοεισπράκτορας, επόμενο βήμα είναι η κατασκευή σεναρίων! Μετά τις κεφαλιές στις περιπτώσεις Κατσουράνη και Ιμπου, το Metrosport συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την είδηση ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για το Γιώργο Σαμαρά της Σέλτικ. Ελπίζω να μην το έμαθαν οι Σκωτσέζοι, διότι βλέπω να σηκώνεται από τον τάφο του ο Γουίλιαμ Γουάλας και να κάνει κατάληψη στα γραφεία των καθολικών, για να ματαιώσει τη μεταγραφή...

Μεταξύ μας πάντως, αυτοί του Metrosport πρέπει να είναι πολύ brave heart για να γράφουν τόσο αληθινές ειδήσεις στην πρώτη σελίδα. Πιθανότερο είναι να αγοράσει ο Ιβάν τον Τρύφων για να του περιποιείται το μούσι ή τον Αντώνη με την Ελλαδα μαζί, παρά το Γιώργο.
Φθηνότερα θα του έβγαινε...
Οταν ο Ιβάν ξεκαθάριζε στο Βελλίδειο ότι δε σκοπεύει να κάνει το μπαμ αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, οι του Metrosport πετούσαν αετό. Γιατί ο Σαμαράς δεν είναι Βιειρίνια, ούτε κάποιος που παλεύει να βρει θέση σε μια μικρομεσσαία ομάδα της Γερμανίας ή της Αγγλίας, αλλά ένας αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής σε Πανευρωπαικό επίπεδο με πλούσιο βιογραφικό, οπότε στην  περίπτωσή του εκτός από την αξία του παίκτη πληρώνεις και υπεραξία...
Σχήμα λόγου το''πετούσαν αετό '' εννοείται, αφού προκειμένου να πουληθεί κανα φύλλο παραπάνω, μπορεί να αύριο διαβάσουμε ότι ο Λαζάρ έχει εξωσυζυγική σχέση με τη Μαντόνα!
Εδώ ο Γρήγορος είχε φέρει στη Θεσσαλονίκη τον τραυματία Τζούρτζεβιτς και του είχε κάνει συνέντευξη στο αεροδρόμιο όταν αυτός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου (!!!), προέτρεπε το λαό του ΠΑΟΚ να επενδύσει σε μετοχές της Intersat για να ενισχύσει το Μπατατούδη, στο Σαμαρά θα κώλωνε?
Σε κάθε περίπτωση, αν ήθελαν να το παρουσιάσουν πιο αληθοφανές, ας έγραφαν πως Τσιστιακόφ προσέγγισε  τη Σέλτικ μια και το συμβόλαιο του διεθνούς άσσου ολοκληρώνεται το 2014 και ένας άψογος επαγγελματίας και γνώστης της αγοράς όπως ο Ρώσος δε θα ρισκάριζε τη δική του υστεροφημία  αλλά και του συλλόγου που εκπροσωπεί, υποπίπτοντας σε τόσο χοντροκομμένη λούμπα.
Οσο για το Βρύζα, μόνο ως αστείο θα μπορούσε να εκληφθεί ότι έλαβε εντολή από το Σαββίδη για να κάνει έστω και προκαταρκτικές συζητήσεις. Θυμίζω ενδεικτικά, ότι όταν γινόταν διαπραγματεύσεις με τον Κατσουράνη ο Ζήσης απουσίαζε σε διακοπές, ενώ στη Γερμανία για Βιειρίνια μετέβη ο Τσιστιακόφ, μόνος και με κανέναν άλλον.
 Είναι απίστευτο τελικά,  αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν πως ο ΠΑΟΚ του Ιβάν αλλαξε επίπεδο, να χρεώνουν στη νέα τάξη πραγμάτων πρακτικές ομάδας χωριού...
ΥΓ. Οπως δείχνουν τα πράγματα, επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ σύμφωνα με το Metrosport πάντα, θα είναι ο Τοτός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου