Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αν επένδυε στον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρας της Ουντινέζε...

“Θα μου πάρει χρόνο για να ξεπεράσω αυτό που είδα το βράδυ της Πέμπτης”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ουντινέζε, Τζιανπάολο Πότζο, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε …φιλοξενούμενη στην έδρα της
. Τη δήλωση αυτή αναπαρήγαγαν όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ και ορθώς, αφού η αναγνώριση από τον αντίπαλο αποτελεί τη μέγιστη καταξίωση.
Σχολιάζοντας τη δήλωση του ιδιοκτήτη της Ουντινέζε πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ μεταξύ σοβαρού κι' αστείου τον παρότρυναν μέσω σχολίων τους να επενδύσει στον ΠΑΟΚ, για να ζει συχνότερα παρόμοιες στιγμές.
Δε θα μας έπεφτε και άσχημα εδώ που τα λέμε μια τέτοια επένδυση, στη φάση που είμαστε.
Βλέποντας μάλιστα και το ποδοσφαιρικό μοντέλο που ακολουθεί η Ουντινέζε, είναι σίγουρο ότι αν γινόταν δημοσκόπηση για το αν θα θέλαμε ή όχι, τα ποσοστά θα ήταν συντριπτικά υπέρ του ΝΑΙ.
Το θέμα είναι ότι ακόμα κι' αν γινόταν κάτι τέτοιο, πόσο θα αντέχαμε την εφαρμογή αυτού του μοντέλου και κυρίως, πόσο θα άντεχε εμάς ο Πότζο...
Ενημερωτικά λοιπόν, ο ιδιοκτήτης της Ουντινέζε έπιασε το τζόκερ στο πρόσωπο του Χιλιανού Αλέξις Σάντσεζ τον οποίον πούλησε στη Μπαρτσελόνα έναντι 30εκ ευρώ! Σημειώστε ότι η Ουντινέζε δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με την Uefa.
Είναι σίγουρο ότι την επόμενη μέρα στα ερτζιανά της πόλης θα ακουγόταν ως αντίλαλος η ατάκα ''που πήγαν τα λεφτά μωρή χαμούρα, γιατί πρόδωσες το όραμα του λαού?"
Ο Πότζο όμως δε σταμάτησε όμως εκεί, αφού πούλησε και τον Γκογχάν Ινλέρ στη Νάπολι έναντι 17,5 εκατ. ευρώ, ομάδα που έχει τους ίδιους περίπου στόχους με τους ασπρόμαυρους του Βορρά, αφού αμφότερες συμμετείχαν στο Champions league. Σα να λέμε δηλαδή ότι 1,5 χρόνο πριν όταν ο ΠΑΟΚ συμμετείχε στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πουλούσε το Βιειρίνια στο εξωτερικό και τον Κοντρέρας στο βάζελο.
Σημειώστε επίσης ότι για να καλύψει το κενό η Ουντινέζε απέκτησε μεταξύ άλλων τον Μικέλε Πασιέντζα δανεικό από την Γιουβέντους !
Σα να λέμε δηλαδή ότι για να καλυφθούν τα κενά αυτών που έφυγαν, παίρναμε δανεικό ποδοσφαιριστή από το γαύρο.
Κάντε μόνοι σας τους ανάλογους συνειρμούς και πείτε μας από ποιά πόρτα θα έφευγε ο Πότζο και με ποιά πτήση...
ΥΓ. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι αποδεδειγμένα πλέον το μοναδικό μοντέλο που εγγυάται βιωσιμότητα και ανάπτυξη. Οσο νομίζουμε ότι με τις δικές μας λογικές αιθεροβασίας θα πάμε στην κορυφή, είμαστε χαμένοι από χέρι.
Δεν είναι κακό να ρίχνουμε και κανά βλέφαρο στον τρόπο λειτουργίας των άλλων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου