Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Οταν πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα...

Οσο μεγαλώνεις και οι εμπειρίες της ζωής βαραίνουν τις πλάτες, τόσο συνειδητοποιείς ότι σε τούτη τη ζωή δε μένει ανεξόφλητο γραμμάτιο.

Δεν ήταν η ρεβάνς από τον περσυνό αποκλεισμό αλλά η αποπληρωμή του χρέους για τον αγώνα των play-off, όπου η ξαδέρφη έπαιξε με ...παροιμιώδη φανατισμό για να κόψει το δρόμο του βάζελου προς την πρώτη προνομιούχο θέση.
Λίγοι το παρατήρησαν αφού βλέπαμε ΠΑΟΚ-γαύρος Βόλου στην Τούμπα, ακόμα λιγότεροι το μνημονεύουν αφού έχει γίνει μόδα πλέον να ασχολούμαστε με δικούς μας και όχι με τους αντιπάλους.
Με την ευκαιρία, την Τετάρτη ακούστηκε μετά από πολύ καιρό σύνθημα κατά αντιπάλου ποδοσφαιριστή. Σίγουρα πρόκειται για είδηση, αφού είχαμε συνηθίσει σε ύβρεις όσων φορούν ή υπηρετούν το δικέφαλο...
Τέλος πάντων ας μην ξεφεύγουμε. Το θέμα είναι ότι αφενός πήραμε την πρόκριση και τα πάνω μας, αφετέρου στείλαμε την ξαδέρφη σε πρόωρες διακοπές και την αναγκάζουμε πλέον να βράζει στο ζουμί της εσωστρέφειας.
Χωρίς φράγκα, χωρίς όραμα, με παίκτες που ψάχνονται για προσφυγή, με ομάδα που όπως έχει η κατάσταση σήμερα, δε θα υπάρχει αύριο...
Πρόβλημά τους, αλλά έτσι είναι. Οταν συμβιβάζεσαι με τη βρωμιά και ξεπουλάς την ψυχή σου, δε μπορείς να ελπίζεις σε τίποτα.
Ο ΠΑΟΚ, χωρίς να μπει σε διαδικασίες διαπλοκής και αγωνιζόμενος για πάρτη του και μόνο, πλήρωσε την ξαδέρφη με το ίδιο νόμισμα. Νόμισμα που κόπηκε ειδικά για την περίσταση και πέρα από τον τιμητικό τίτλο, στο κάτω μέρος περιγράφει ρητά το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των παικτών της!
Ας πρόσεχαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου