Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

16 ερωτήματα (αντί ονομάτων) και μία...σύμπτωση!

Θα ήταν πολύ χρήσιμο, το ζήτημα που προέκυψε με τον Περικλή Στέλλα να παραμείνει σε θέματα ουσίας, που αφορούν τον ΠΑΟΚ, την επιστολή των 16 και όλα αυτά που απασχολούν την ''ασπρόμαυρη οικογένεια'', ασχέτως αν ο Περικλής ουδέποτε είχε σχέση μαζί της. Ευπρόσδεκτοι είναι όσοι κατά τη διάρκεια της καριέρας τους έχουν καταφέρει, όσα ο ίδιος περιγράφει στην αυτοαγιογραφία του.


Επειδή όμως φρόντισε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να μπει σε μιά λογική εντυπώσεων, δεν είναι σωστό να μείνει παραπονεμένος.

Τούτη τη στιγμή, και μετά απ' όσα έγραψε, η δημοσιοποιήση των ονομάτων των 16 μικρομετόχων που έστειλαν το εξώδικο στη ΣΟΛ, μοιάζει ασήμαντη μπροστά στις 16 ερωτήσεις, που προέκυψαν μετά την απάντηση-εγκώμιο που έπλεξε για πάρτη του. Ακόμα μεγαλύτερη αξία έχει το φινάλε:

. Γράφετε κ. Περικλή ότι
1: Έκανα λάθος διότι:
.Επί 30 χρόνια διαδρομής στην αθλητική δημοσιογραφία κανείς δεν ξέρει ποια ομάδα υποστηρίζω.

Κι εμείς δηλαδή, πώς ξέρουμε ότι είστε Παναθηναικός? Εκτός κι' αν ντρέπεστε....

2.Έκανα λάθος που δεν έγινα δημοσιογράφος-οπαδός
 
Δεν υπάρχουν μόνο οι δημοσιογράφοι-οπαδοί και οι σκέτοι δημοσιογράφοι! Υπάρχουν λοιπές κατηγορίες όπως γλύφτες, διαπλεκόμενοι, κλπ. Θα προτιμούσαμε λοιπόν, εκτός από το τί δεν γίνατε, να μας εξηγήσετε τί γίνατε και να μας το αποδείξετε βεβαίως, αφού στο χώρο μας ο καθένας υποχρεούται να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας

.3 Έκανα λάθος που στα 30 χρόνια διαδρομής δεν έχω διαβεί τη πόρτα γραφείου ή σπιτιού παράγοντα, πολιτικού,αθλητή ή οργανωμένου οπαδού παρά μόνο για να πάρω συνέντευξη. Έκανα λάθος που δεν ταξίδεψα ποτέ με έξοδα ομάδας, παράγοντα ή πολιτικού


Αυτό που λέτε είναι ανατριχιαστικό! Υπάρχουν δηλαδή δημοσιογράφοι που κάνουν αυτά που δεν κάνετε εσείς? Για πείτε κανά όνομα να μάθουμε κι' εμείς οι αφελείς, έτσι από περιέργεια! Ως εργαζόμενος στο Mega, θα σας πρότεινα να αποκαλύψετε όσα γνωρίζετε στο δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού, που έχει τηλεθέαση, έτσι για να μάθει περισσότερος κόσμος...

4.Έκανα λάθος που δεν ζήτησα ποτέ τίποτα από κανένα σωματείο,παράγοντα(πρόεδρο, γενικό γραμματέα κλπ) τίποτα. Μία φορά ζήτησα πρόσκληση για ματς του ΠΑΟΚ επι διοίκησης Ζαγοράκη για να την δώσω σε κορυφαίο στέλεχος του Mega channel όπου εργάζομαι και ήθελε να δει ματς στην Τούμπα και δεν μου έδωσαν. Την εξασφάλισα χάρη στον φίλο και συνάδελφο μου Παναγιώτη Χορόζογλου. Άλλη μία φορά στα 30 χρόνια διαδρομής μου ζήτησα ένα εισιτήριο(να το πληρώσω εννοείται) για τον αγώνα Άρη-Μαντσεστερ Σίτι για να τo δώσω στον παλιό διεθνή ποδοσφαιριστή της Λάρισας Θοδωρή Βουτυρίτσα επειδή ο γιος του είναι οπαδός της Σίτι και δεν μου έδωσαν και μία φορά ζήτησα ένα εισιτήριο του τελικού του κυπέλλου Άρη-Παναθηναικού για να το δώσω στον τραγουδιστή Γιάννη Δώρα που έχει τραγουδήσει τον ύμνο του Άρη και τον αγνόησαν. Και ούτε τότε μου έδωσαν.


Γιατί δεν πήγατε στα εκδοτήρια να περιμένετε στην ουρά για να κόψετε? Με τόσους αγώνες που έχετε κάνει, όλοι θα σας παραχωρούσαν τη θέση τους και θα τελειώνατε στο τσατ-πατ. Αλήθεια, τις προσκλήσεις από ποιούς τις ζητήσατε?

5.Έκανα λάθος που εργάστηκα στα 30 χρόνια διαδρομής μου σε ενάμιση (στην ουσία) γραφείο τύπου επειδή μου το ζήτησε η ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου και ίσως έκανα λάθος που μαζί της έδωσα μάχη για να αποτρέψουμε τους Σκοπιανούς να εμφανιστούν με το όνομα Μακεδονία και ίσως έκανα λάθος που με δική μου απόφαση εργάστηκαν αρκετοί άνεργοι δημοσιογράφοι,αλλά και άλλοι που σήμερα με λασπώνουν.

Εξ' όσων γνωρίζω, η Τασούλα Κελεσίδου είναι αθλήτρια και ουδέποτε διετέλεσε πρόεδρος ή ΓΓ σε ομοσπονδία για να ασχολείται ή να έχει λόγο στη στελέχωση γραφείων τύπου.

Για τη μάχη με τους Σκοπιανούς, οι κόποι σας δε θα πάνε χαμένοι, κάποια στιγμή θα σας φτιάξουν άγαλμα! Δυστυχώς οι ήρωες, αναγνωρίζονται μετά θάνατον. Οσο για τους άνεργους δημοσιογράφους,εκτός από αδέκαστος, έντιμος κλπ, η λέξη ''σύντροφος'' θα σας συνοδεύει για πάντα...

6,.Έκανα λάθος που υπάκουσα στον γέροντα μου,ο οποίος μου έδωσε εντολή να δεχθώ πρόταση του τότε υπουργού Ορφανού να συμμετέχω επί εννέα μήνες σε συγκεκριμένη επιτροπή του ΟΠΑΠ που κυνηγούσε και το παράνομο στοίχημα και με την προϋπόθεση τα χρήματα από αυτή την απασχόληση να τα διέθετα όπως και όπου θα μου έλεγε ο γέροντας μου. Και αυτό το γράφω μόνο για εκείνους που διαθέτουν εμπειρία του τι εστί γέροντας σήμερα. Από τους άλλους δεν περιμένω κατανόηση μα ίσως και χλευασμό.

Τι σόι επιτροπή είναι αυτή και με ποιές προδιαγραφές συμμετείχατε? Ασχολείστε με το στοίχημα, έχετε κάποια εξειδίκευση στα περί παράνομου στοιχηματισμού? Η πρόσληψή σας έγινε κατόπιν διαγωνισμού, πόσες ώρες εργαζόσασταν για την επιτροπή? Ταξιδεύματε στην Αθήνα, και ποιά τα αποτελέσματα της επιτροπής? Συλλάβατε κάποιον από εκείνους που κυνηγούσατε?

7. Με την ευκαιρία, ποιά η άποψή σας για τον περιβόητο νόμο Ορφανού, που έστελνε στη φυλακή παιδιά 16-17 ετών επειδή είχαν στην κατοχή τους έναν πυρσό, ή πέταξαν κάποιο μπουκάλι?

Γενικότερα, πως βαθμολογείτε τη μακρά θητεία του κ. Ορφανού, στο υπουργείο? Επηρεάστηκε η άποψή σας από τη συμμετοχή σας στην επιτροπή? Γιατί σας θυμάμαι να καταφέρεστε κατά του ΠΑΟΚ επειδή δε μπήκε στο νόμο του τελευταίου περί ρύθμισης των χρεών, λες και μπορούσατε να εγγυηθείτε προσωπικώς για τη συνέπεια στην αποπληρωμή των δόσεων...


8..Έκανα λάθος που υπερασπίστηκα με πάθος την αντίθεση μου στην πρόταση και προσπάθεια του τότε προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση να συνδιοργανώσει η Ελλάδα με την Τουρκία το EURO 2008.Διότι εάν είχα ταχθεί μαζί του σήμερα ίσως θα είχα εκπληρώσει το μεγάλο μου όνειρο να εργαστώ στην ΟΥΕΦΑ και στο τσάμπιονς λιγκ.


Ποιοί είναι αυτοί που συντάχθηκαν με την προσπάθεια Γκαγκάτση, εξαργυρώνοντάς την με εργασία σε Ουέφα και Τσάμπιονς λιγκ? Ονόματα δεν έχουν, να μάθουμε κι' εμείς?


9. Έκανα λάθος που όταν `'δημοσιογράφοι'' που πουλάνε ακόμη και σήμερα ΠΑΟΚτσιδιλίκι έβαζαν φουρνέλο στην Τούμπα με τον Γούμενο για να φτιάξουν την νέα Τούμπα,αποκάλυπτα την απάτη.
.Έκανα λάθος όταν αποκάλυπτα ότι Γούμενος και `'δημοσιογράφοι'' εξαπατούσαν τον κόσμο λέγοντας ότι φέρνει τον Ματέους προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Ονόματα-Ονόματα-Ονόματα! Αφού τα αποκαλύψατε τότε, δε σας είναι κόπος να κάνετε μια αναδημοσίευση....



10.Έκανα λάθος όταν αποκάλυπτα μαζί με το ΄΄άβουλο ον΄΄ αγαπημένο μου συνάδελφο Αντώνη Τσακαλέα ότι ο Άραβας επενδυτής Ελ Σαμάρι είναι απάτη, όταν οι προεδρικοί ενημερωτές έγραφαν ότι παίζει μπάλα με τον Ζαγοράκη και μένει στις Συκιές.

Οταν λέτε απάτη, εννοείτε ότι δεν υπήρξε ως φυσικό πρόσωπο? Οτι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον ΠΑΟΚ? Το ότι δεν προχώρησε μιά επένδυση, δε σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος ήταν απάτη. Και οι δύο επιστολές που εστάλησαν από τον Ελ Σαμάρι, ήταν πλαστογραφημένες μήπως?

Με την ευκαιρία, μήπως μετά από τόσες αποκαλύψεις, σας κάνει μήνυση ο Στέφανος Χίος?


11.Έκανα λάθος που αποκάλυψα με εικόνα, τα κτυπήματα που δέχθηκαν οι παίκτες του Ηρακλή στο Χαριλάου σε εκείνο το παιχνίδι που διέλυσε τον Άρη. Έπρεπε να ευλογήσω τους δράστες.

Μου φαίνεται ότι ξεφεύγετε και θεωρείτε τον εαυτό σας βαν τηλεοπτικού συνεργείου ή κάτι τέτοιο. Η επίθεση μεταδώθηκε live από τον τηλεοπτικό σταθμό που μετέδιδε τον αγώνα, εκτός αν μέσα στην παράκρουση που σας προκάλεσαν οι συνεχόμενες αποκαλύψεις στην καριέρα σας, νομίζετε ότι είστε αυτός που εφηύρε την τηλεόραση...


12.Έκανα λάθος που με δική μου(αλλά και των τεχνικών του Mega)παρέμβαση και προτροπή , ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα(ενώ είχε) για το γήπεδο της Τούμπας τις δυο φορές που βγήκε τσαμπιονς λιγκ όταν ήρθε για επιθεώρηση ειδική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ και τελικά το ενέκρινε.

Για να μην ξεχάσουμε κι' αυτά που ξέρουμε, οι επιτροπές της Ουέφα που εγκρίνουν την καταλληλότητα ενός γηπέδου, δίνουν το ΟΚ παρακολουθώντας ρεπορτάζ του Mega? Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάνουν αυτοψία? Τι σχέση έχει το κανάλι που εργάζεσαι, με τους προκριματικούς του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς λίγκ ? Το περσυνό ΠΑΟΚ-Αγιαξ, μεταδώθηκε από τη NOVA...

13..Έκανα λάθος που δεν παρακολούθησα ποτέ παιχνίδι ομάδας από προεδρική σουίτα και δεν ήπια ποτέ ουισκάκια με πρόεδρο ή άλλο παράγοντα στα λόμπι του ξενοδοχείου και στα σπίτια τους.

Ονόματα-Ονόματα-Ονόματα! Αν και προσωπικώς, δε βλέπω κάτι κακό, εκτός κι' αν μετά τα ουίσκια, οδηγούν αυτοκίνητο....


14..Έκανα λάθος που υποστήριξα ότι το φιάσκο Λουκά ήταν μία πλεκτάνη σε βάρος του Άγγελου Αναστασιάδη και του Διονύση Γιαννόπουλου από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Από παράγοντες, υπαλλήλους και δημοσιογράφους που εξακολουθούν να διαβαίνουν τη πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.



Ονόματα-Ονόματα-Ονόματα! Ποιοί του την έστησαν, με ποιόν τρόπο και για ποιόν λόγο....Ελεος δηλαδή, ο Λιακόπουλος τουλάχιστον τους βαφτίζει Νεφελίμ, βρείτε κάποιο ψευδώνυμο τέλος πάντων.



15. .Έκανα λάθος που λίγες ώρες πριν έρθω αντιμέτωπος με τον θάνατο(όταν ένας άνανδρος με σιδερογροθιά και λεπίδα προσπάθησε να με σκοτώσει)δεν είχα πάει και εγώ σε ταβέρνα που συνέτρωγαν παράγοντες και συνεργάτες με συγκεκριμένους δημοσιογράφους.


Ονόματα-Ονόματα και πάλι ονόματα! Αλλά μισό λεπτό, γιατί θα χάσουμε τη μπάλα! Παραπάνω λέτε ότι δε νταραβερίζεστε με προέδρους-παράγοντες κλπ, κι εδώ ισχυρίζεστε ότι κάνατε λάθος που δεν πήγατε μαζί τους σε ταβέρνα? Αφού 30 χρόνια δε συμμετέχετε σε τέτοια νταραβέρια, γιατί επιμένουν να σας προσκαλούν? Και σε κάθε περίπτωση, τι σχέση έχει η ταβέρνα με την επίθεση που δεχτήκατε?


16. Και ίσως έκανα λάθος που δεν δέχθηκα κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να σταματήσω να γράφω την αλήθεια. Έτσι με πλησίασαν και αυτό μου έλεγαν. Γράφεις την αλήθεια, αλλά σταμάτα να την γράφεις. Και να φανταστείτε ότι κομιστές ήταν υποτιθέμενοι συνάδελφοι μου.

Αν σου ξαναγράψω για ονόματα, θα γίνω κουραστικός? Μάλλον όχι, γιατί η επαναλαμβανόμενη αναφορά σε ανώνυμους, έχει προλάβει να μας κουράσει προ πολλού, άσε που το κόλπο είναι εμφανές. Από τη μια ''γράφεις αλήθειες'' από την άλλη αρνείσαι τα ποσά που σου προσφέρουν ανώνυμοι. Τέτοιος συνδυασμός εντιμότητας και συνέπειας, σε καθιστά ιδανικό για την ίδρυση κόμματος που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην επόμενη μέρα. Εμπρός λοιπόν, για το κόμμα των ''ανώνυμων ψηφοφόρων'' κατά το ''ανώνυμοι αλκοολικοί'' γιατί έτσι θα καταλήξουμε όσοι διαβάζουμε...


Υστερα από τα παραπάνω, μοιάζει ουτοπικό να σας ζητούν να δημοσιεύσετε τα ονόματα των 16 μικρομετόχων, αφού όλοι οι ήρωες των ιστοριών που αναφέρατε, είναι ανώνυμοι.


Επειδή όμως το ζητούμενο δεν είναι πλέον η ανωνυμία των 16 αλλά  η θολούρα που κρύβεται πίσω από αυτούς, σας παραθέτω δικά σας γραφόμενα στο blog σας στις αρχές Οκτωβρίου:
''Διότι μετά τη γνωστοποίηση και ανάλυση του πορίσματος από τον ορκωτό λογιστή επικράτησε η καθολική άποψη(και αυτό δεν διαψεύδεται) ότι μετά από αυτά ο Ζαγοράκης δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ξανά στη διοίκηση του ΠΑΟΚ''.
Κατά διαβολική σύμπτωση, στο ΔΣ του ΑΣ με θέμα τον διορισμό νέας διοίκησης πρωτοδικείου, σκάει το εξής θέμα:
''Στην συζήτηση, που έγινε για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πρώην μέλος της διοίκησης και νυν μέλος του δ.σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, πήρε το λόγο και ζήτησε ουσιαστικά να μην είναι στη νέα διοίκηση ο Ζαγοράκης (αυτό κατάλαβαν όλα τα μέλη του δ.σ.) και φυσικά όλα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης. ''.

Τέτοια ταύτιση απόψεων, είναι παροιμιώδης! Αναφέρεστε σε καθολική!!!! (που την είδατε άραγε και από ποιόν δε διαψεύδεται, μήπως από τον συγγραφέα του εξωδίκου των 16?) απαίτηση να αποχωρήσει ο Ζαγοράκης και στο καπάκι αυτό ζητά μόνο ο Γιάννης Παπαδόπουλος!
Μήπως ως στέλεχος επιτροπής του ΟΠΑΠ που ασχολούνταν με το στοίχημα, θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε τι απόδοση έδινε το προαναφερθέν ενδεχόμενο?

Λυπάμαι, αλλά δε μπορώ να αποφύγω το υστερόγραφο:
ΥΓ. Το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται. Το μόνο για το οποίο αμφιβάλω, είναι το πρώτο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου