Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Από το τραγουδάκι του Κυριάκου, στις ύβρεις του Κόκε...

Ολες σχεδόν οι ιστοσελίδες, αναδημοσίευσαν σήμερα τα ηλεκτρονικά ανδραγαθήματα του Σέρχιο Κόκε, ο οποίος μέσω της σελίδας του στο facebook, σχολίαζε την εξέλιξη του αγώνα της πρώην ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, αναπαράγοντας ένα υβριστικό σύνθημα που αρέσει ιδιαίτερα στους καρπαζοεισπράκτορες της πόλης.
Η συμπεριφορά του κορυφαίου blackjacker των Ελληνικών γηπέδων, του Ισπανού Τζον Τάραμας, δεν είναι για να μας χαλάει
, αφού εντάσσεται στο πλαίσιο της οπαδικής αντιπαλότητας, ακόμα κι' αν το περιεχόμενό του συνθήματος είναι χυδαίο. Πόσο δε όταν προέρχεται από έναν χοντρομπαλά που παρίστανε τον ποδοσφαιριστή και ο οποίος είναι λογικό να θέλει να κρατήσει ανοιχτές τις πόρτες με την ομάδα της γειτονιάς. Κορόιδα που θα τον πληρώνουν μπορεί να βρήκε, γύρος όμως υπάρχει μόνο στην Ελλάδα.

Θέλοντας και μη όμως, το μυαλό μας πήγε στο ντόρο που δημιούργησαν οι γείτονες, μόλις λίγες μέρες πριν, με αφορμή το τραγουδάκι που αφιέρωσε ο Κ. Παπαδόπουλος στον Χαριστέα...
 Σκύλιασαν, ούρλιαξαν, έβγαλαν λύσσα, κόμπλεξ, ζήτησαν παρέμβαση αθλητικών δικαστών, απαίτησαν να πάρει θέση ακόμα και ο Γερουλάνος! Λίγο ακόμα και θα έστελναν επιστολή την Τρόικα να μη μας στείλει την 6η δόση, αν δε ζητούσε συγγνώμη ο Παπαδόπουλος.
Για τον Κόκε όμως, μούγκα στη στρούγκα!
Και μιλάμε για ένα σύνθημα με ακραίους χαρακτηρισμούς και εμετικά υπονοούμενα, αντίθετα με το άκρως περιπαικτικό τραγουδάκι του Κυριάκου.
Σημειώστε επίσης ότι ο Κόκε είχε πλήρη συνείδηση των πράξεων και των γραφομένων του, αντίθετα με τον Κατερινιώτη, που έκανε πλάκα, και μαγνητοσκοπήθηκε εν' αγνοία του.
Η ανάρτηση που μόλις διαβάσατε, έγινε για να καταδείξει απλώς, την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και τη χαώδη διαφορά που τις χωρίζει. Μπορεί σύμφωνα με τα γραφόμενα τους να είμαστε βρωμιάρηδες και περιθωριακοί, ενώ αυτοί εκπροσωπούν την ποιότητα (ως εκπρόσωποι της μεγαλοαστικής τάξης βλέπετε), αλλά τα πάντα αποδεικνύονται στην πράξη. Τόσο στο περιεχόμενο της καζούρας, όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου