Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Παγκόσμιες Αντιδράσεις, για την 3η φορά του Αφεντικού!

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκάλεσε το αποχαιρετιστήριο παιγνίδι του αφεντικού της καρπαζιάς με τον αιώνιο επιβήτορά του στο θρυλικό Χαρίλαο.
Διάσημοι ηγέτες απ' ολόκληρο τον κόσμο, εξέφρασαν την άποψή τους για το γεγονός που συγκλονίζει ολόκληρο τον πλανήτη.

Όλα άρχισαν όταν ο Τζόρτζ Μπους, ακούγοντας την έκτακτη συνέντευξη τύπου του Χάμπου, δήλωσε:
''What the fuck, κι' εγώ που νόμιζα πως είμαι ο πιο βλάκας πάνω στον πλανήτη'', ενώ έκλεισε με τη χειρονομία που βλέπετε, φωνάζοντας ''three times''..
Η τοποθέτηση του πρώην πλανητάρχη προκάλεσε σεισμό, με αποτέλεσμα προκηρυχθεί διαγωνισμός για το ΜΜΕ που θα προβάλει σε αποκλειστικότητα τις αντιδράσεις για την εξαφάνιση του αφεντικού.
Για ευνόητους λόγους νικητής αναδείχτηκε το abc 3 που όχι μόνο φέρει το συμβολικό αριθμό 3, αλλά τα αρχικά του παραπέμπουν στην πορεία του αφεντικού από την Α κατηγορία, στη B και από εκεί στη C!
Aυτό ήταν το κρυφό ατού σε σχέση με το Channel 3, που υπέβαλε ένσταση για να τιμήσει την παράδοση, η οποία θα εκδικαστεί μόλις οι κίτρινοι εισπράξουν τα χρήματα από τη Σανταντέρ για το Βιτόλο..
.Ο τηλεοπτικός σταθμός προέβη στην αποκάλυψη πως η τρίτη φορά ήταν η μεγάλη επιθυμία του Αριέλ Σαρόν λίγο πριν πεθάνει, γι' αυτό και περνούσε πολλές ώρες πάνω στο μίνι τρακτέρ που είχε αγοράσει γι' αυτό το σκοπό.
Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο Μπάρακ Ομπάμα, που δήλωσε γεμάτος οργή: ''Μπορεί να λέει ότι θέλει αυτός ο ηλίθιος ο Μπους, η τρίτη φορά όμως θα γίνει κατά τη διάρκεια της δικής μου θητείας, κι' αυτό ας το λάβει υπόψιν του ο λαός''...
Έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του Φιντέλ Κάστρο, που είπε το εξής:
''Εμείς πότε θα μιλήσουμε κύριε Θωμαίδη, τόση ώρα ακούω τον Κούγια και περιμένω. Σεβαστείτε το γεγονός πως η ομάδα στο φέρετρο φέρει το όνομα μου, αφού διαθέτει το παγκοσμίως γνωστό αήττητο Κάστρο!  Αυτή είναι η παρακαταθήκη που αφήνω στις επόμενες γενιές, αφού είμαι σίγουρος που η τουρνέ τους τα επόμενα χρόνια στας εξοχάς, θα με διατηρήσει απόρθητο για πολλά χρόνια, ότι κι' αν σκαρφιστούν οι ιμπεριαλιστές... ..''
Η συζήτηση άναψε για τα καλά, όταν η Μέρκελ υποστήριξε πως την αποκάλυψη πως θα πέσουν 3 φορές την είχε κάνει ο Πάπας σε κατ΄ ιδίαν επαφή τους.
''Μη νομίζεις πως είναι τυχαίο το γεγονός που οι μάγοι με τα δώρα που εμφανίστηκαν στα μέρη τους χιλιάδες χρόνια πριν, ήταν 3! Συμβολικός ο αριθμός΄΄ μου είπε χαρακτηριστικά''
Η τοποθέτηση της Καγκελαρίου προκάλεσε την παρέμβαση του Λάμπρου Σκόρδα που σε έξαλλη κατάσταση φώναζε:
''Τι λέει η σκρόφα θα φάει εξώδικο, ζηλεύει μην της πάρω την καρέκλα, αφού είναι σίγουρο πως αν οι φορές γίνουν 3 θα γίνω κι' εγώ Καγκελάριος! Η κυρία προπαγανδίζει επειδή είναι Μπάγερν και φοβάται το ξύπνημα της Μπαρτσελόνα!
Κι εσείς κύριε δημοσιογράφε είστε στο κόλπο, όλο αλλόθρησκους βγάζετε να μιλήσουν!''
''Όπως αγαπάτε κύριε Λάμπρο'' τον διέκοψε ο παρουσιαστής, ''ας δούμε σε εικόνα τι μας ευχήθηκε ένας παίκτης που έχει περάσει από την ομάδα σας''





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου