Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

This is Pablo! Και σε Όποιον δεν Αρέσει, στις Cojones μας...

Με αφορμή το συμβάν που έγινε στην Ξάνθη, με πρωταγωνιστή τον Pablo Garcia, οι σεσημασμένοι παπαρολόγοι των Media (και όχι μόνο) άρχισαν κλασικά να πουλάνε πνεύμα και ηθικολογία.
'Ετσι ο Pablo, αλλιώς ο Pablo, προβληματικός ο Pablo, θέλει να παίζει ο Pablo, πάλι μπουρδέλο τα' κανε ο Pablo  κοκ, σε μια προσπάθεια να πετύχουν το ακατόρθωτο! Αυτό που δεν κατάφεραν πέρσι όταν τον είχε στοχοποιήσει η ίδια η ΠΑΕ και του συμπεριφέρθηκε σα σκουπίδι.

Το γεγονός και μόνο ότι συνεχίζουν να ασχολούνται με έναν παίκτη της Ξάνθης (!!!) πλέον, δείχνει πόσο τον φοβούνται αλλά και πόσο τους χαλάει που δεν κατάφεραν να πετύχουν παρά μια τρύπα στο νερό. Θα μου πείτε, εδώ ασχολούνταν μαζί του 2-3 μήνες αφότου έφυγε από τον ΠΑΟΚ, βάζοντας λόγια στο στόμα του Ιβάν, που ουδέποτε είπε ο μεγαλομέτοχος. Ακόμα και η σκιά του τους προκαλούσε εφιάλτες (το γιατί θα το μάθετε σύντομα).
Το θέμα μας είναι άλλο όμως.
Εκείνο που δε μπορούν να κατανοήσουν οι μαλάκες που σε κάθε ευκαιρία στιγματίζουν τις συμπεριφορές του προσπαθώντας να αποδείξουν πόσο κακό παιδί είναι, είναι πως αυτό ακριβώς  μας κάνει να τον αγαπάμε παθολογικά!
Oπότε, όσο περισσότερο επικρίνουν τον κωλοχαρακτήρα του, τόσο θα τον γουστάρουμε.
Τον λατρεύουμε δηλαδή, γιατί κάνει αυτά που κάνει, γιατί δεν είναι καλό παιδί, γιατί είναι τσόγλανος!
Έτσι φόρεσε τις φανέλες της Ρεάλ και της Μίλαν, έτσι έγινε μύθος στην πατρίδα του, αρχηγός της εθνικής του και μες τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές, γι' αυτό έγινε το τοτέμ της Τούμπας!
Τον γουστάρουμε διότι ακόμα και αυτές οι συμπεριφορές του, δείχνουν πως είναι ένας αυθεντικός Ινδιάνος, ένας αυθόρμητος άνθρωπος!
Ζώντας σε μια κοινωνία που έχει γεμίσει από τρύπιους και δήθεν, είναι επόμενο να ταυτιστούμε με κάτι τόσο ντόμπρο και αληθινό, ακόμα κι αν ισχύουν όλα όσα του προσάπτουν κι' άλλα τόσα!
Σημειώστε πως αυτός του ο αυθορμητισμός, σημαίνει πως σε τελική είναι αδύνατο να κάνει κακό!
Μια τόσο αυθόρμητη ψυχή, που αντιδράει τόσο ακραία, δεν μπορεί να κάνει πουστιά, δε μπορεί να μιλήσει πίσω από την πλάτη, δε μπορεί να γίνει δημοσιογράφος που πάει όπου φυσάει ο άνεμος και το συμφέρον τους.
Γι' αυτό και ειδικά οι περισσότεροι δημοσιογράφοι τον κράζουν, διότι απλά, δε μπορούν να γίνουν σαν κι αυτόν, ούτε ακόμα να κατανοήσουν πως κυκλοφορούν τόσο αυθεντικοί άνθρωποι στις μέρες μας!
Λοιπόν μαλάκες, αυτός είναι ο Pablo και σε όποιον αρέσει. Αν θέλαμε καλά παιδιά, που σκύβουν το κεφάλι, ας παίρναμε το Νεμπεγλέρα να μας έψηνε καφέ αν το ζητούσαμε, που θα πήγαινε πρόθυμα να κουβαλήσει ακόμα και τα ψώνια μας στο σούπερ μάρκετ επειδή είναι χαμηλών τόνων, ή το Μπαλάφα που είναι και ΠΑΟΚτσάκι!
Ο Pablo δεν είναι τέτοιος,  δεν κρατάει τίποτα μέσα του (με αποτέλεσμα να ξεσπάει) γιατί αν κρατούσε ίσως ρουφιάνευε και τότε σίγουρα θα ήταν ο αγαπημένος σας.
Αυτά και σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει στις cojones μας!
ΥΓ. Προσεχώς θα κλάψουν μανούλες, η αλήθεια για τον Pablo θα βγει ΟΛΗ, με ονόματα και διευθύνσεις (όπως μου αρέσει).
Κι' όταν λέμε ΟΛΗ εννοούμε ΟΛΗ..

1 σχόλιο:

  1. ετσι!!!!!!! δεν ξεχνάμε/ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ...δικαιοσύνη απαιτούμε... ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!! ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ απαιτεί ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ! http://www.youtube.com/watch?v=wY9nhfzTmsY&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή