Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ Χωρίς Saviola, η Γκρίνια Πάνω απ' Όλα..

Μας έπρηξαν τα ούμπαλα με το Ζαβιόλα. Όχι οι γαύροι που έχουν κάθε δικαίωμα να χαίρονται, αλλά οι δικοί μας που βρήκαν μια ακόμα αφορμή να βγάλουν μιζέρια, επειδή εμείς δε φέραμε ακόμα κάτι σαν τον Αργεντίνο.

Σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου δηλαδή, που όταν βλέπουν το διπλανό τους να έχει καινούργιο τρενάκι, γκρινιάζουν και ζητούν από το μπαμπά αυτοκινητάκι...
Το ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος είναι το λιγότερο. Είναι σίγουρο άλλωστε πως αν ο Ιβάν κάνει κανά μπαμ, θα κάνουν την κλασική κωλοτούμπα όπως τότε που έλεγαν ότι κωλώνει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να φέρει προπονηταρά και τελικά τους βούλωσε το στόμα  υπογράφοντας με το Στέφενς.
Μια και ο λόγος για τον Ολλανδό πάντως, ακούσατε τους γαύρους να γκρινιάζουν επειδή ο ΠΑΟΚ που θα παίξει στα προκριματικά των ομίλων του C.L και μάλιστα ως αδύνατος, έφερε προπονητή με τέτοιο βιογραφικό, τη στιγμή που αυτοί που υποτίθεται πως έχουν στόχο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη διοργάνωση, τη βγάζουν με κάποιον που έκανε όνομα ως παίκτης και δεν υπάρχει πουθενά στον ποδοσφαιρικό χάρτη ως προπονητής?
Ακούσατε τους γαύρους που μέχρι τώρα την έβγαζαν με κάτι ελεύθερους τύπου Ολαιτάν, να γκρινιάζουν επειδή ο ΠΑΟΚ έσκασε 1εκ για να αγοράσει το Λούκας?
Ακούσατε τους γαύρους να γκρινιάζουν επειδή χάνουν τους δύο καλύτερους παίκτες της ομάδας τους, Τζιμπούρ και Αμπντούν?
Με μια απλή μαθηματική πράξη, μπορεί καθένας να καταλάβει πως αν ο Ιβάν έφερνε το Χάβο αντί του Στέφενς και δεν αγόραζε το Λούκας και το Σκόνδρα,, θα του περίσσευαν να φέρει δυο Ζαβιόλες.
Επιλογές είναι αυτές και μην ξεχνάτε πως στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.
ΥΓ. Μην παραβλέπετε πως ο Βαγγέλας που δεν ήθελε να πληρώσει Τζιμπούρ-Αμπντούν, έχει καβατζωμένα 10 εκ έσοδα από το C.L...

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕς ΑΛΛΑ ΗΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΑΛΕς ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή