Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πως ο ρούλης Έκλεψε το Μανιά από τον ΠΑΟΚ!

Είναι αλήθεια όσο και να μας πονάει, όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε. Ο ρούλης πήρε μέσα από τα χέρια μας το Μανιά, αποδεικνύοντας πως είμαστε για τα Μ(π)άνια!

Είναι αλήθεια επίσης πως ο Στέφενς ήταν ιδιαiτέρως αγχωμένος τις τελευταίες μέρες μια και ο Μανιάς αποτελούσε το διακαή του πόθο από τότε που ήταν στη Σάλκε. Ακόμα και ο Ιβάν έδωσε εντολή να παγώσουν όλες οι διαπραγματεύσεις με Φορλάν, ώστε το βάρος να πέσει στο Μανιά(ν).
Τελικά, ο Ηλιάδης κατάφερε με αστραπιαίες κινήσεις να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη και ο doctor αποκαλύπτει το λόγο που ο πρόεδρος του ανυπέρβλητου γείτονα, έδωσε ότι είχε και δεν είχε -το δεύτερο βασικά- για να φέρει τον παίκτη στο θρυλικό Χαρίλαο:
Η ομάδα, ο κόσμος και να στελέχη της, έπρεπε να εκπαιδευτούν στο γνωστό παιγνίδι ''Tractor Mania'', ώστε να είναι πανέτοιμοι για την τουρνέ στην επαρχία που πλησιάζει και να μάθουν όλα τα μυστικά του τρακτέρ. Κι επειδή οι περισσότεροι έχουν διατριβή με τα γνωστά αγροτικά οχήματα, πήραν και το Μάνια για να είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου