Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Από τον Παντσέτα, ως τον Πελεγκρίνι...


Δεν ξέρω τι ψάρια θα πιάσει αυτός ο Παντσέτα (καλός συνδυασμός ε?), απορώ όμως με τις απαιτήσεις αυτών που γκρινιάζουν, επειδή προφανώς περίμεναν κάτι καλύτερο. Για τα Ελληνικά δεδομένα, είναι από τις καλύτερες επιλογές σε θεωρητικό επίπεδο (το πρακτικό θα το δούμε στο χορτάρι).

Προπονητές που έχουν προοπτική  να εργαστούν σε προηγμένα πρωταθλήματα, ΔΕΝ συζητούν το ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα, ούτε για ανέκδοτο. Από την άλλη, το ότι κάποιος δέχεται να έρθει στο υποβαθβισμένο Ελληνικό πρωτάθλημα, δε σημαίνει πως είναι του πεταμού. Από τη χώρα μας πέρασε ο Βαλβέρδε (το πιο πρόσφατο παράδειγμα), ενώ δυο χρόνια πριν παζαρεύαμε με τον ξεχασμένο τότε Πελεγκρίνι, αλλά δεν είχαμε τα 2εκ που ζητούσε το χρόνο. Ο τελευταίος αφού έκανε παπάδες με τη Μάλαγα, απέρριψε πρόταση της Πόρτο για να κλείσει στη Σίτυ, με το κασέ του να έχει απογειωθεί!
Μόνο εγώ είμαι σίγουρος πως αν πριν δύο χρόνια κλείναμε τον Πελεγκρίνι, αυτοί που γκρινιάζουν σήμερα θα έκαναν το ίδιο, με το σκεπτικό πως είναι ξεπερασμένος και πως αν ήταν καλός, δε θα καταδεχόταν να' ρθει στην Ελλάδα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου