Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Οταν ο Μπόλονι, Αποθέωνε το Σούλη!

Eπειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι είστε μπαρουτιασμένοι απ' όσα είδαμε στα Χανιά, ευκαιρία να σας χαλαρώσω λιγάκι με μια πραγματική ιστορία που σας θα προσφέρει άφθονο γέλιο!

Πρωταγωνιστής ο ρούλης (ιδανική διέξοδος στις δύσκολες στιγμές που ζούμε) και πιό συγκεκριμένα ο νέος προπονητής του, ο τιτανοτεράστιος μετρ της τακτικής Σούλης Παπαδόπουλος.
Το καλοκαίρι του 2011 λοιπόν, ο ΠΑΟΚ πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι.
Μόλις η κλήρωση για τα προκριματικά του Europa έβγαλε Βαλερέγκα, ο Ρουμάνος ζήτησε να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό με ομάδα περιορισμένης δυναμικότητας.Το πρόβλημα ήταν πως τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά, μια και οι περισσότερες ομάδες απουσίαζαν στο εξωτερικό.
Οι του ΠΑΟΚ απευθύνθηκαν σε ομάδα από τα Σκόπια, διανύαμε όμως την περίοδο που ακόμα κι' αν λυνόταν το κορδόνι ενός παίκτη μας, στα ραδιόφωνα θα σήμαινε συναγερμός με στόχο να αναζητηθούν οι ευθύνες του Ζαγοράκη.
Οπως κι' έγινε. Με το που κυκλοφόρησε ότι ενδέχεται να γίνει φιλικό με ομάδα των Σκοπίων για φιλικό, οι σεσημασμένοι Buzioi -Χαμούρες και οι πεφωτισμένοι ακροατές τους άρχισαν τη μίρλα.
Η ακύρωση του φιλικού και η αναζήτηση γειτονικής ομάδας από τη Β εθνική ήταν μονόδρομος.
Το πρόβλημα ήταν πως επειδή οι ομάδες αυτής της κατηγορίας ξεκινούν αργότερα την προετοιμασία τους, θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί αντίπαλος έστω και για φιλικό..

Απευθύνθηκαν λοιπόν στον Πιερικό του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν όμως δύσκολο ακόμα και να του το προτείνουν αφού η προετοιμασία της ομάδας της Κατερίνης είχε ξεκινήσει μόλις 48 ώρες πριν. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα έκλεινε απευθείας το τηλέφωνο.
Ο Σούλης όμως ψήθηκε ως εξής:
Του είπαν ότι επειδή ο Μπόλονι θέλει να τεστάρει την τακτική του κόντρα σε αντίπαλο που παίζει σφικτά στην άμυνα και βγαίνει μπροστά με αντεπιθέσεις -όπως αναμενόταν να παίξει η Ρέγκα δηλαδή-, επέλεξε τον Πιερικό ως την ιδανική ομάδα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ!
Ο Σούλης φούσκωσε από υπερηφάνεια και έδωσε αμέσως το ΟΚ, οι παίκτες του όμως τρελάθηκαν στο άκουσμα της είδησης ότι μετά από δύο χαλαρές προπονήσεις θα έδιναν φιλικό αγώνα με αντίπαλο μάλιστα τον ΠΑΟΚ.
Το γέλιο της αρκούδας έπεσε στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Πιερικού στην Θεσσαλονίκη, όπου ο Σούλης δε σταμάτησε να εκθειάζει το Μπόλονι και έλεγε τους παίκτες του ότι το φιλικό γίνεται διότι ο Ρουμάνος έχει δει τις ομάδες του σε video και είναι λατρης της τακτικής που ακολουθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου