Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο.Σ.Φ.Πειραιώς! Μια Ζωή Άθλιος και Βρωμερός...


Σε μια εποχή που ο γαύρος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του Ελληνικού ποδοσφαίρου διαθέτοντας το καλύτερο υλικό κι' έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα πριν καλά-καλά ανθίσουν οι μυγδαλιές, εντύπωση προκαλούν οι επιθέσεις που γίνονται μέσω των προσκείμενων εφημερίδων του στον Ιβάν Σαββίδη, δημιουργώντας κλίμα σε βάρος του.

Ο λόγος είναι προφανής, κι' έχει να κάνει με την προκαταβολική εξεύρεση άλλοθι, για να αιτιολογήσουν όσα περιμένουν ότι θα συμβούν με την εμφάνιση ενός δυνατού παίκτη. Είναι δοκιμασμένη τακτική άλλωστε, που αρμόζει σε φοβισμένους, ανασφαλείς και ανίκανους.
Θέλετε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα?
Από το καλοκαίρι του 2005 που ο Ζαγοράκης επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Ραπτόπουλος προφήτευε κάθε καλοκαίρι ότι στο τέλος της χρονιάς ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το κύπελλο.
Σφεφτόταν ο φουκαράς με το φτωχό -στην κυριολεξία- μυαλό του ''κουμπαριά έχουν Γκαγκάτσης-Ζαγοράκης, ο ΠΑΟΚ δε μπορεί το πρωτάθλημα, οπότε ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα του κάνει δώρο το κύπελλο''
Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κατακτούσε το κύπελλο, θα υποστήριζε ότι του το έκαναν δώρο. Κι' αν του ζητούσαν να το αποδείξει, θα έλεγε ''εγώ το φώναζα απο πέρσυ''.
Τις ίδιες Ραπτοπούλειες τακτικές, ακολουθούν και οι γαύροι, ενδεικτικό της κατάντιας τους και του φόβου που τους έχει κυρριεύσει.
Επιτίθονται στο Σαββίδη, επειδή κάνει μπάσιμο στην Ελληνική αγορά, επειδή ενδιαφέρεται να αγοράσει ΜΜΕ και να χτίσει τη δική του αυτοκρατορία, λες και ο Ιβάν κάνει κάτι παράνομο ή λειτουργεί εν κρυπτώ.
 Το συμπέρασμα που προκύπτει και που μας αφορά, είναι η έμμεση -πλήν σαφής- παραδοχής πως το τέλος τους πλησιάζει.
Κι' αυτό δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα για να χαιδέψουμε αυτιά, αλλά καταγραφή της πραγματικότητας, όσο αυθεντικά είναι τα 25εκ που έχωσε ο Σαββίδης στο πρώτο 6μηνο της παρουσίας του στα πράγματα.
Για την ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά την ύπαρξη της στην διαχείρηση των εκατομμυρίων που εισπράτει από το Champions League, στο οποίο συμμετέχει εξ' αιτίας της κατάκτησης του πρωταθλήματος με απευθείας ανάθεση, είναι ζητούμενο η καταβολή ενός τέτοιου ποσού με το καλημέρα. Ετσι είναι και μη μασάτε από την ψευτοχλιδή, διότι αν ποτέ χάσουν τα Ευρωπαικά έσοδα να δείτε για πότε θα κλάψουν μανούλες και θα δούμε το γαύρο να κάνει μεταγραφές επιπέδου Αλαμπουζιακού.
Τες πα, το θέμα μας δεν είναι τόσο το μέλλον που στην καλύτερη μπορούμε να το φανταστούμε και όχι να το μαντέψουμε, όσο το παρελθόν.
Και σε κάθε περίπτωση είναι αηδιαστικό αυτή που περιγράφεται ως η ομάδα του δημοσίου, να ακολουθεί τέτοιες πρακτικές, με αφορμή -και όχι αιτία- την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην περίπτωση Σάλπι. Αν ο ΠΑΟΚ ήταν σαν τα μούτρα τους, ο Σάλπι δε θα αποβαλόνταν -ακόμα και για χειρότερο παράπτωμα- και σίγουρα δε θα έτρωγε 6 αγωνιστικές πρωτοδίκως.
Κι' επειδή ούτε θέλουμε, ούτε πρόκειται να γίνουμε σαν τα μούτρα τους, ιδού μερικά ντοκουμέντα από το παρελθόν:
Ιδού λοιπόν, πως έφτιαξαν τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.


Πάρτε και μια γέυση από το πόσο καμαρώνει το καθεστώς, την προκλητική αβάντα στον έτερο ευννοούμενό της.




Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι πάντως, οι γαύροι δεν ήταν ποτέ αχάριστοι! Το χέρι του ευεργέτη τους το φιλούσαν δημοσίως. Αν τους έδινε και τον Κούδα...



 Ως ανταπόδοση των ευχαριστιών, πάρτε ένα εκατομμυριάκι...


ΘΚαι να ήταν μόνο η διοίκηση! Ολο το σωματείο βρωμάει...




Θα αναρωτηθεί κάποιος ότι μπορεί να έγινε κάποιο λάθος. Και πως σε τελική δε γίνεται ένας ολόκληρος λαός να στιγματιστεί από την πρωτοβουλία κάποιου συνδέσμου!
Ξανασκεφτείτε το, πριν πείτε την σκέψη σας φωναχτά...


Διαβάζοντας κάποιος το πρώτο απόκομμα σχετικά με το δάνειο για τις εγκαταστάσεις στο Ρέντη θα πει ''έλα ρε πως κάνεις έτσι, δάνειο είναι, κάποτε θα αποπληρώθηκε!''
Ρίξτε ένα βλέφαρο στο παραπάνω ρεπορτάζ και βρείτε πόσα είναι τα ρέστα...



Απο τότε μέχρι σήμερα, όποια πέτρα σκανδάλου και να σηκώσεις, κάποιον γαυροπαράγοντα θα βρεις από κάτω!
Κοσκωτάς...



Σαλιαρέλης...







 Κόκκαλης-Χριστοφοράκος...



Λαυρέντης και έπεται συνέχεια! Μ' αυτούς δεν τελειώνουμε ποτέ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου