Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ο γαύρος, ο βάζελος και το Aσπρόμαυρο αλάνι...




Ενας Παοκτσής , ένας βάζελος και ένας γαύρος στη Σαουδική Αραβία κατέβαζαν Μαλαματίνες από μια κάσα που είχε φέρει κρυφά ο πρώτος. Ξαφνικά μετά από τηλεφώνημα του ανταποκριτή των ΑΝ στη Σαουδική Αραβία,μπουκάρει η αστυνομία και τους μπουζουριάζει.


Η κατοχή και μόνο αλκοόλ στη χώρα θεωρείται σοβαρό αδίκημα ,πόσο μάλλον η κατανάλωση του που είναι φοβερό έγκλημα οπότε οι 3 Έλληνες καταδικάστηκαν σε θάνατο.

Μέσα στην ατυχία τους όμως στάθηκαν τυχεροί. Μετά από πορείες και πολλούς μήνες διαμαρτυριών των Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σαουδικής Αραβίας, η ποινή τους μετατράπηκε σε ισόβια.

Η μέρα που τελείωσε η δίκη τους έτυχε να συμπίπτει με την εθνική γιορτή της Σαουδικής Αραβίας και ο Σείχης αποφάσισε να τους ελευθερώσει αφού πρώτα ο δήμιος τους έδινε από 20 βουρδουλιές.

Ενώ ο δήμιος ετοιμαζόταν να εκτελέσει την ποινή ο Σείχης τους ανακοίνωσε πως η Ελληνίδα πρώτη σύζυγος του είχε τα γενέθλια της και τον είχε παρακαλέσει να επιτραπεί στον καθέναν τους να ζητήσει από μια χάρη πριν το μαστίγωμα.

Πρώτα μίλησε ο βάζελος (που ζήτημα να είχε πιει ένα ποτηράκι )

.Σκέφτηκε για λίγο και είπε : '' Σας παρακαλώ να δέσετε ένα μαξιλάρι στην πλάτη μου'' Το μαξιλάρι άντεξε μόνον 10 βουρδουλιές πριν διαλυθεί και ο βάζελος μεταφέρθηκε με φορείο αιμόφυρτος και κλαίγοντας .
Κατόπιν ήρθε η σειρά του γαύρου ( είχε καταφέρει να τελειώσει μισό μπουκάλι).

Έχοντας δει την μαστίγωση του βάζελου είπε : ''Σας παρακαλώ να δέσετε 2 μαξιλάρια στην πλάτη μου'' .Ομως και τα 2 μαξιλάρια άντεξαν για 15 μόνον βουρδουλιές...
Τελευταίος ήταν ο Παοκτσής (είχε πιεί σχεδόν ολόκληρη την κάσα ).

Πριν όμως πει οτιδήποτε γυρνάει ο Σείχης και του λέει : Είσαι από την πιο όμορφη πόλη του κόσμου που έχει και τους καλύτερους οπαδούς .Εσένα θα σου επιτρέψω 2 ευχές!!
''Είσαι και γαμώ τα αλάνια τρισένδοξε μεγαλειότατε, να πούμε-να πούμε '' απαντάει το Παόκι. Θαυμάζω τόσο την σοφία και την φιλευσπλαχνία σου δηλαδή-δηλαδήπου θέλω όχι 20 βουρδουλιές μα 100 !! Μου κατάλαβες?
Ο Σείχης τον κοίταξε άναυδος.''Δεν είσαι μόνον άνδρας με τιμή και δύναμη αλλά είσαι και γενναίος σαν αρχαίος Μακεδόνας.Όπως επιθυμείς λοιπόν ,100 βουρδουλιές.
Και ποια είναι η δεύτερη επιθυμία σου ? ''
Σας παρακαλώ να δέσετε τον κ@λόπουστα το γαύρο στην πλάτη μου...

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Youris Di Natale

6 σχόλια:

  1. Μην με ξαναπεις Nti Natale θα γίνει χαμός .Πάντως η διασκευή έιναι σαφώς καλύτερη από το δικό μου πρωτότυπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μετα ματωσαν οι σβερκοι των παοκτζιδων στην λαμιαααααα.......
    και επιδει το αμφισβητησαν(ενω ετρεχαν τα αιματα απο τον σβερκο)μαχαιρωθηκε ενας κουλης απο 2 ΑΕΚτζιδες σε παραλια της φθιωτιδας.....και ακομα δεν ασχοληθικαμε μαζι σας τρεχολαγοι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλεξη-Αλεξη, φορα τις ζαρτιερες σου να γινεις κι αλλο sexy!
    ΥΓ. Βγηκατε ολοι απο τα χωραφια της Αλαμανας ή ακομα κρυβεστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή