Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ρούλης ή Καλλιθέα, το Sexπηρικό Δίλημμα...



Ρούλης ή Καλλιθέα λοιπόν? Ιδού το...''Αγκανθώ-δες'' Sexπηρικό δίλημμα της ημέρας!
Μ' άλλα λόγια, προτιμάτε να τους κάνουμε sex εμείς, ή να απολαμβάνουμε την Καλή Θέα της αυριανής επισκέπτριας στη γειτονιά?

Το θέμα είναι πολυδιάστατο και οι εκδοχές πολλές.
Η κοινή λογική λέει πως μεγαλύτερη ηδονή προσφέρει η προσωπική επαφή, από το να κάνεις μάτι και να κ@υλώνεις με τις επιδόσεις των άλλων, αν και μεταξύ μας υπάρχουν δεδομένα που πρέπει να ληφθούν υπ΄όψιν, όπως πχ απουσία του Λάμπρου από το Mediaκό στερέωμα.
Διαφορετικό είναι να έχεις το βουβαλόπαιδο πριν και μετά απ' αυτά τα ματς και άλλα τα κόζα χωρίς της παρουσία του.
 Φιλότιμοι είναι κάτι Χρύσανθοι στα allboutaris πως τα λένε, ο Σκόρδας κάτι τέτοιες στιγμές όμως ήταν ότι και το σκόρδο στο ψητό με πατάτες στο φούρνο.
Υπάρχουν όμως και άλλες παράμετροι που δεν πρέπει να παραβλεφθούν, όπως η ευκαιρία που θα δοθεί στον ανυπέρβλητο ρούλη, να ξεφύγει από τη μιζέρια της καθημερινότητάς του, που περιλαμβάνει προσφυγές, γκρίνια, μίρλα, αλληλομαχαιρώματα.
Εχοντας μπροστά τους το παιγνίδι της χρονιάς (γι' αυτούς) θα συσπειρωθούν, χώρια που θα επιδοθούν σε κορώνες του τύπου ''ερχόμαστε'', ''αυτή η πρόκριση δε χάνεται'', ''δείξτε τους ποιός είναι το αφεντικό''.
Κι' αυτά γέλιο προκαλούν σε τελική, αλλά τες πα.
Το πρόβλημα είναι ότι δε το φανατισμό που θα αγωνιστούν, το πιθανότερο είναι να μας δημιουργήσουν  παρόμοια προβλήματα με τον τελευταίο αγώνα, όταν με το ταμπλό να γράφει 4-1, φάγαμε κόκκινες από το πουθενά, πρόστιμο, πήγαμε απολογούμενοι για κάτι που γράφτηκε στον πίνακα και ο Κλάους βρέθηκε κατηγορούμενος για το sex και βία!
Μας συμφέρει ως ομάδα, να ρισκάρουμε τo remake ίδιων ή παρόμοιων καταστάσεων, όταν ξέρουμε ότι ακόμα κι' αν η Τούμπα θυμίζει εκκλησία, οι μετρ της προπαγάνδας κάτι θα σκαρφιστούν ?
Εχετε κατά νου και την οικονομική διάσταση του θέματος, αφού στη φάση που είναι οι γείτονες δε θα τους κάθονταν και άσχημα έσοδα από 15.000 εισιτήρια και τηλεοπτικά.
Ότι και να μου λέτε λοιπόν, αύριο είμαι Καλλιθέα.
Προτιμώ να κάνουμε ηλεκτρονικό γλέντι, παρά ζωντανό που έχει μεν το γούστο του, εγκυμονεί όμως κινδύνους για εμάς και κέρδη  για αυτούς.
Οπως και να' χει πάντως, το σίγουρο είναι πως το ''Δώστε στον άρη το κύπελλο δοκάρι'' θα ακουστεί και πάλι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου