Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο Λύκος, ο Κατσουράνης και ο ΠΑΟΚ του Καλύβα!

Mέχρι πριν από λίγους μήνες, το οικονομικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν στην ημερήσια διάταξη. Ο καημός του ΠΑΟΚτσή ήταν να βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής για να ανασάνει κατ' αρχήν η ομάδα και ν' απαλλαγεί από το βραχνά των χρεών.
Αυτός ο επενδυτής βρέθηκε και μάλιστα η μέχρι στιγμής παρουσία του κρίνεται τουλάχιστον ελπιδοφόρα. Χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες έσκασε 10 εκ αγοράζοντας στην ουσία χρέη,
οι πάντες πληρώνονται στην ώρα τους, ενώ ήδη τα θέματα της ΠΑΕ τρέχουν δύο στενότατοι-τεχνοκράτες συνεργάτες του οι Γκοντζάρεβα και Τσιστιακόφ.
Ενα απλό σερφάρισμα στο διαδίκτυο ωστόσο, αρκεί για να επιβεβαιωθεί πως ''ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του''
Η νοοτροπία και η καθημερινότητα του ΠΑΟΚτσή παραμένει ίδια και απαράλλακτη. Γκρίνια-μίρλα-απαξίωση, υποδείξεις.
Διώξε το Λαζάρ, πάρε το μπούλο ρε Ετο, τι το θέλουμε το παλτό το Γλύκο, κρεμάστε το Χακόμπο, ποιός Ολαιτιάν είναι δυνατόν να γίνουμε μεγάλοι με τέτοιους παίκτες -λες και ο Βιειρίνια απολάμβανε παγκόσμιας  αναγνώρισης όταν ήρθε- ενώ τα τελευταία 24ωρα άρχισαν τα όργανα για τον Κατσουράνη, επειδή είναι γέρος -λένε-, λες και προβλέπεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο, λες και οι γκρινιάζοντες θα πληρώσουν το συμβόλαιό του.
Το άλλοθι αυτό, που επέτρεπε στον καθένα να παριστάνει τον πρόεδρο ή στην καλύτερη να δίνει κατευθύνσεις, πατώντας πλήκτρα, επικαλούμενος τα χρήματα που πληρώνει για εισιτήρια, παρήλθε τη μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Γνώμη μπορεί να έχουν αλλά μέχρι εκεί. Ο μηδενισμός και η απόπειρα να μετατραπεί ο ΠΑΟΚ σε λαική δημοκρατία όπου οι αποφάσεις θα λαμβάνονται δια βοής, το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι εκνευρισμό σε όσους έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και διασκέδαση σε όσους αντιλαμβάνονται την αλλαγή ρότας στο καράβι.
Πόσο στοιχιματίζετε πως αν αύριο με ένα μαγικό τρόπο υπέγραφαν στον ΠΑΟΚ ο Μέσι, Ινιέστα και  Τσάβι κάτι θα βρίσκαμε να πούμε για να γκρινιάξουμε?
 ΥΓ. Οσοι χαλνιούνται για τον κάθε Κατσουράνη, ας ρίξουν ένα μάτι στην ξαδέρφη που ψάχνει ευρώ με το κυάλι και στο λαγό που ζήτησε να παίζει μεσημέρι για να μην πληρώνει ΔΕΗ κι' ας λάβουν υπ' όψιν πως η απληστία είναι θανάσιμο αμάρτημα..

ΥΓ 1. Οταν είχε πρωτοέρθει ο Ιβάν, είχα γράψει πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του σε σχέση με το ΠΑΟΚτσήδικο περιβάλλον είναι πως δεν καταλαβαίνει Ελληνικά, ούτε τον απασχολεί.
Αφού προσπάθησαν ανεπιτυχώς να του πασάρουν το ''ότι καλύτερο κυκλοφορεί'', συνεχίζουν να πιστεύουν πως απευθύνονται στον Γιώργο Καλύβα που θα μασήσει από λουγκρέ ξεφωνητά...
Δυστυχώς γι' αυτούς, οι εποχές του Μπάτμαν, του Ακριβόπουλου και του Κρυσταλλίδη που για να καλύψουν την άγνοια τους από τη μία και τους σκοτεινούς σκοπούς τους από την άλλη μετέτρεπαν  looser και  απίθανους δημοσιογράφους σε προνομιακούς συνομιλητές, έχουν παρέλθει.

1 σχόλιο: