Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ Θρησκεία Τρομοκρατία-Αδωνι Θυμήσου την Ευγενία

Το στόρυ είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους. Ο βολευτής Αδωνις σχολίασε αρνητικά  την κίνηση μαθητή να χαράξει τη λέξη ΠΑΟΚ σε έδρανο της Βουλής, συμπεραίνοντας ότι κάτι έχουν κάνει λάθος όλα αυτά τα χρόνια.
Περιττό να τονίσουμε πως αν ο μαθητής σκάλισε στο έδρανο κανά σχόλιο του τύπου ''μπράβο Αντώνη Σαμαρά που έσωσες την Ελλάδα'',
το συμπέρασμα του Αδωνι θα ήταν το ακριβώς αντίθετο. Οτι δηλαδή η νεολαία διαθέτει την ωριμότητα και την ευθυκρισία για ν' αντιληφθεί την ανυπολόγιστη προσφορά του κόμματός στην απογείωση της χώρας.
Επειδή πάντως ο μαθητής έγραψε ΠΑΟΚ και το συμπέρασμα του Αδώνιδος (εκ του όνειδος) ήταν αρνητικό, ευκαιρία να ρωτήσουμε αν έχει εντοπίσει τι είναι αυτό το ''κάτι'' που έχουν κάνει λάθος.
Ο πρωθυπουργός που εξυμνεί σε κάθε ευκαιρία διετέλεσε ιππουργός εξωτερικών και πολιτισμού, δεν έχει άραγε κάποια ευθύνη? Κι αν έχει, ποιά ακριβώς είναι?
Το κόμμα που υπηρετεί και υπερασίζεται με λύσσα, κυβερνά τη χώρα τα μισά χρόνια μετά τη μεταπολίτευση και εφαρμόζει τις ίδιες στρατηγικές αποβλάκωσης της νεολαίας, μέσω του κωμικού εκπαιδευτικού συστήματος και όχι μόνο...
Αυτή η αποβλάκωση των πολιτών άλλωστε, αποτελεί βασική προυπόθεση για την εναλλαγή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην εξουσία, την ανάδειξη πολιτικών αστέρων κατασκευασμένους από Media όπως ο Αδωνις και την εν γένει κωμικότητα του πολιτικού συστήματος. Είναι σίγουρο πως αν δεν είχε συμβεί το ''κάτι λάθος'' που εντόπισε ο Αδωνις, ο μαθητής δε θα είχε γράψει ΠΑΟΚ στο έδρανο. Ισως να είχε προτιμήσει κάποιο απόφθεγμα του Πλάτωνα ή του Αριστοτέλη...
Είναι δεδομένο όμως πως αν συνέβαινε αυτό, στη Βουλή δε θα υπήραν οι Αδώνιδες και οι ομοιοί του. Ο ίδιος μάλιστα θα είχε διπλό πρόβλημα αφού αν στα σχολεία διδάσκονταν αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, ο ίδιος θα πουλούσε τεύχη του Μίκυ Μάους
Οπως αντιλαμβάνεσθε λοιπόν, διπλό το κέρδος του Αδώνιδος (εκ του όνειδος). Και βιβλία πουλάει και εξασφαλίζει ψήφους από πολίτες-στουρνάρια που κατασκευάζει το σύστημα που υπηρετεί.
Κλείνοντας, μια απορία:  Η αναγραφή της λέξης ΠΑΟΚ σε έδρανο της Βουλής από κάποιον μαθητή, είναι σοβαρότερο τεκμήριο κοινωνικού ξεπεσμού σε σχέση με το περιεχόμενο της εκπομπής ''Στιγμή της Αλήθειας'' που παρουσίαζε η σύζυγός του με ερωτήματα του τύπου ''έχεις κάνει σεξ με δύο παρτενέρ'' ή ''αφού ικανοποιήθηκες με το αγγούρι, σκέφτηκες να το κάνεις με όλο το λαχανόκηπο''?
Αυτά βεβαίως δε χαλούσαν τον Αδωνι, ίσα ίσα που τον θυμάμαι να χαζογελά και να καμαρώνει την εκνευριστικά unsexual  σύζυγό του που αποτελεί πρότυπο δηθενιάς.
Αφού χαλάστηκε ο Αδωνις λοιπόν, εύχομαι προσεχώς να σκάσει κανά σχολείο από Τούμπα-Νεάπολη ή Κορδελιό, να δούν την αίθουσα να ντουμανιάζει από τους πυρσούς και τους ίδιους να φεύγουν πετώντας, υπό την ιαχή ''να καεί-να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου