Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Τρομοκρατία και Χρυσή Αυγή.

Προσωπικώς, η άνοδος κομμάτων όπως αυτό της Χρυσής Αυγής μ' αφήνει παντελώς αδιάφορο. Στην κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα -κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται βεβαίως η Χρυσή Αυγή- ο πολίτης ψάχνει διεξόδους έκφρασης
.
Αν μια από αυτές είναι η Χρυσή Αυγή, το κόμμα του Φραπέ, εκείνο των κυνηγών ή των ψαράδων ποσώς ενδιαφέρει, ας πρόσεχαν αυτοί που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας. Τα προηγούμενα χρόνια άλλωστε όταν η πλειοψηφία όλων ημών ζούσαμε στην επίπλαστη ευδαιμονία που μας εξασφάλιζαν τα δανεικά -αλλά όχι αγύριστα όπως αποδείχτηκε- του Σημίτη του Καραμανλή και των λοιπών ηγετών (είπαμε να λέμε και καμιά μαλακία πού και πού) ο δικομματισμός σάρωνε και ήταν είδηση αν στη βουλή υπήρχαν περισσότερα από τέσσερα κόμματα.
Ο Καρατζαφέρης ήταν φασίστας επειδή μιλούσε για τους λαθρομετανάστες (ενώ οι νυν κυβερνώντες που σήμερα λένε το ίδιο, δεν είναι) ο Λεβέντης ήταν γραφικός (αν βάλετε παλιότερες εκπομπές του θα διαπιστώσετε πως η ακρίβεια των προγνώσεών του παραπέμπει σε μέντιουμ).
Οσο λοιπόν μας βόλευαν και τους ψηφίζαμε είμασταν εμείς καλά κι αυτοί -πολύ- καλύτερα, τώρα που κάτω από τη μπότα του ΔΝΤ το κράτος του ρουσφετιού αδυνατεί να λειτουργήσει και οι απελπισμένοι πρώην ''πελάτες'' τους ψάχνουν διεξόδους ακόμα και τρόπους εκδίκησης, τους κακοφαίνεται. Προσπαθούν λοιπόν -με εξαπτέρυγα τους mediaρχες που επίσης κινδυνεύουν να χάσουν τα κεκτημένα- να προειδοποιήσουν το λαό από το στραβό δρόμο, επαναφέροντάς τον στον ίσιο. Εκείνον δηλαδή που μας έφερε εδώ...

Αν υπάρχει κάτι αποκρουστικό στην όλη ιστορία, είναι ο χοντροκομμένος τρόπος που κάποια media επιχειρούν να πείσουν τους Ελληνες να μην ψηφίσουν την κακιά Χρυσή Αυγή (οπότε κάτι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΞΥΡΙΖΑ κλπ είναι χρησιμότερο για τη δημοκρατία μας) προβάλλοντας ρεπορτάζ από το Δίστομο, με μαρτυρίες κατοίκων που αναδεικνύουν τη βαρβαρότητα του φασισμού.
Αυτή η μονομέρεια στην ενημέρωση είναι που προκαλεί τη στοιχειώδη λογική του καθενός μας, αφού ουδέποτε είδαμε ή διαβάσαμε παρόμοια ανδραγαθήματα των επαναστατών με το σφυροδρέπανο.
Λες και το αίμα των κατοίκων του Διστόμου είναι διαφορετικό από εκείνο των αμάχων Πολωνών που εκτέλεσαν οι Σοβιετικοί στο δάσος του Κατύν κατά την εισβολή στην Πολωνία, λες και τα συντρόφια συμπεριφέρονταν με ευγένεια στους αντιφρονούντες, λες και στην ιστορία υπήρξε μόνο Αουσβιτς και όχι Γκούλαγκ.

Δυστυχώς όμως για τους εμπνευστές του κωμικού προπαγανδιστικού σχεδίου που βάλθηκαν να μας πείσουν πως το πρόβλημα στην Ελλάδα του ΔΝΤ και της υπογεγραμμένης κηδεμονίας στους Γερμανούς είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής (!!!) συνεχίζοντας την αβάντα στους εκλεκτούς των κομμάτων εξουσίας, είναι τόσο εμετικός και πρόχειρος ο τρόπος τους που και οι ανυποψίαστοι προβληματίζονται!
Οπως και να το κάνουμε οι 600 σφαγιασθέντες του Διστόμου, υστερούν σε σχέση με τους 1700 συμπατριώτες μας που αυτοκτόνησαν την τελευταία διετία στη χώρα εξ΄αιτίας της ανέχειας και της απελπισίας που έφεραν τα νέα μέτρα και μάλιστα σε καιρό ειρήνης....













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου