Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Προς όσους αναφέρονται στο θέμα Κοντρέρας...

Η ιστορία έχει δείξει, ότι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που οι Ελληνες  ενώθηκαν και λειτούργησαν ως μία γροθιά, ήταν το 18μηνο. Πρόκειται για το... μακρινό 1821
, τότε που κάναμε παπάδες, σουτάροντας τους υπεράριθμους Τούρκους από τα (μισά) εδάφη μας.
Από' κει και πέρα ξανάρχισε ο διχασμός, όπως ακριβώς συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, που αποτελεί μια μικρογραφία της ιστορίας μας, από τότε που υπάρχει Ελληνισμός.
Θέμα των ημερών είναι αυτό του Κοντρέρας, που αποδεικνύει στην πράξη έναν βασικό νόμο της ζωής. Οτι εκείνος που στερείται άποψης, φωνασκεί, μπας και καλύψει την ένδεια επιχειρημάτων.
Ειδικότερα όταν δε μπορεί να τα βγάλει πέρα με την απέναντι πλευρά, μια εγγυημένη λύση είναι να της χρεώνει διάφορα υποτιμητικά και προσβλητικά έως ύποπτα.
Τα πράγματα είναι απλά: Αν πιστεύω ότι κατέχω την αλήθεια, θα βγω και θα την υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Το να χρεώσω κάτι μεμπτό σε εκείνον που εκφράζει το αντίθετο, είναι μια λαικίστικη τακτική, που μπορεί να εντυπωσιάζει τους αδαείς, αλλά δεν επιβεβαιώνει το δίκαιο που ενδεχομένως μου ανήκει.
Επιστρέφοντας στο θέμα του Χιλιανού, οι της άποψης ότι ο Pablo κοροιδεύει τον ΠΑΟΚ, λογίζονται ως παπαγαλάκια (!!!!), λες και κάποιος ανάγκασε ή υπέδειξε στον ποδοσφαιριστή να μην αποδίδει καλά φέτος, να ζητήσει αλλαγή χωρίς να είναι τραυματίας ή να παρατείνει τη άδεια, παρά τη θέληση του.
Είναι το trend της εποχής αυτό:  
Οποιος έχει διαφορετική άποψη από εμένα, είναι παπαγαλάκι! Εγώ όμως που επίσης έχω διαφορετική άποψη από τον άλλον, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!
Είδατε πόσο βολικό είναι, να βγάζεις ετυμηγορία τόσο για τους άλλους, όσο και για πάρτη σου?
Το εξωφρενικό στην υπόθεση Κοντρέρας είναι, ότι για το πρόβλημα -που σίγουρα υπάρχει- μεταξύ των δύο πλευρών, δεν έχει τοποθετηθεί, ούτε ο επίσημος ΠΑΟΚ, ούτε ο ίδιος ο παίκτης.
Οι ειδικοί όμως, (φίλαθλοι, ραδιοφωνατζήδες, internetάκηδες) έχουν βγάλει ήδη απόφαση και σίγουρα αδιαφορούν, αν κάποιος από τους δύο, τους διαψεύσει με τις επίσημες καταθέσεις του.
Σιγά τα ωά θα πείτε. Οτι κι' αν ειπωθεί, θα βρουν πάλι τρόπο να το φέρουν στα μέτρα τους και να αυτοδικαιωθούν!
Αφήστε που είναι σίγουρο πως όταν ΠΑΟΚ και Κοντρέρας τοποθετηθούν δημόσια για το μεταξύ τους θέμα, θα έχουν ανακαλύψει νέο στόχο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου