Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Περί εθνικής ενότητας και άλλων Π@π@ριών...

Aκούμε τις τελευταίες μέρες με αφορμή της εξελίξεις στο κοινοβούλιο και τις παλινωδίες ΓΑΠ πότε με δημοψηφίσματα και πότε με παραιτήσεις, ότι η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση ''εθνικής ενότητας''. Το παραμυθάκι αυτό με τον εύηχο τίτλο, το σερβίρουν ιδανικά τα γνωστά παπαγαλάκια των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, αφού είναι ένα σενάριο που μοιράζει νέες ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο που υποφέρει.
Οπως τότε που έφεραν τον...παντσετοφάγο Καραμανλή για να επανιδρύσει το κράτος και πιό πρόσφατα τον ΓΑΠ, που έχει χάσει τη μπάλα...
Στην κατάσταση που είναι ο κόσμος, τρώει εύκολα τον παπά ακόμα κι' αν πρόκειται για το πίο οφθαλμοφανές μπαλαμούτι, οπότε για σταθείτε.
Για ποια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μιλάμε, όταν αυτοί που κατά τα φαινόμενα θα την στελεχώσουν, έχουν δώσει εξετάσεις κι' έχουν αποτύχει οικτρά?
Ποιά εθνική ενότητα όταν εκείνοι που υποτίθεται ότι θα την υπηρετήσουν, ευθύνονται εξ' ολοκλήρου, για την κατάντια του έθνους?
Αμφιβάλει κανείς ότι η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το σημείο, επειδή κυβερνήθηκε όπως κυβερνήθηκε, από Μητσοτάκηδες, Παπανδρέηδες, Καραμανλήδες και Σημίτιδες?
Και θέλετε τώρα να πιστέψουμε ότι ο συνασπισμός ΟΛΩΝ αυτών, των τέκνων τους, συν κάποιων υπουργών που υπηρέτησαν τις αμαρτωλές κυβερνήσεις, θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο?
Για να φανταστείτε δηλαδή πόσο ηλίθιους και ελεγχόμενους μας περνάνε, σε μια εποχή που αναγνωρίζεται από όλους ότι η εισοδός μας στο ευρώ ήταν βραδυφλεγής βόμβα που απειλεί με καταστροφή τη χώρα αλλά και την Ευρωζώνη και που οι Ευρωπαίοι λένε χωρίς περιστροφές ότι μας έκαναν δεκτούς στην ''οικογένεια'' του ενιαίου νομίσματος επειδή δώσαμε πλαστά στοιχεία, εμείς συζητάμε το όνομα του Σημίτη (!!!!) ως επικεφάλη της κυβέρνησης...εθνικής ενότητας, του πρωθυπουργού δηλαδή που έδωσε τα πλαστά στοιχεία και βαρύνεται με το μεγαλύτερο λάθος της σύγχρονης ιστορίας μας.
 Υστερα απ' αυτό και με δεδομένο ότι ενδεχόμενη παραίτηση της κυβέρνησης δε θα επιτρέψει στον Γερουλάνο να ολοκληρώσει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, οφείλουμε να προτρέψουμε στην επόμενη -αυτή της εθνικής ενότητας- να αποφυλακίσει τον Αχιλλέα Μπέο και να του αναθέσει τη συνέχιση του έργου....
ΥΓ. Υπουργοί οικονομικών στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ας αναλάβουν οι Παπαντωνίου-Αλογοσκούφης! Δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς?

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
    ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ!!!
    ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ιδια χωρα ζουμε! Απλως εμεις εχουμε αποβλακωθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή