Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ρούλης αποθεώνει τον ΓΑΠ!

Το είπαμε και θα το φωνάζουμε σε κάθε ευκαιρία. Το γεγονός ότι οι γείτονες ήταν οι μοναδικοί που δεν φώναξαν ούτε μισό αντικυβερνητικό σύνθημα, δεν είναι τυχαίο. Ιδού λοιπόν τί αλιεύσαμε στην προσωπική σελίδα του ''πρωθυπουργού'' στο facebook:
Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε το πως, και είμαι βέβαιος, όπως έχουμε ήδη αποδείξει από τη μέχρι τώρα πορεία μας, ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.
www.primeminister.gov.gr
Αυτήν την ώρα, που διανύουμε μια κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον της χώρας περίοδο, δεν υπάρχει επιλογή προσφυγής σε εκλογές. Όπως δεν βοηθά και η καλλιέργεια φημών και σεναρίων περί εκλογών και όποιας άλλης μορφής κυβερνητικών σχημάτων, που θα μπορούσαν δήθεν να αποτελούν λύση


  • Αυτό αρέσει στο χρήστη Kafteranis Andreas και σε 196 ακόμη.
  • 28 shares
  • 50 από 546

    • Dimitrios Pagoulatos Αυτός ο δημόσιος υπάλληλος που δεν δουλεύει αφαιρεί πόρους από τις συντάξεις, από τηνπερίθαλψη, αφαιρεί εργατικό δυναμικό από τον ιδιωτικό τομέα και αυξάνει τους φόρους.Η δουλειά του κράτους δεν είναι να ανταγωνίζεται τα καφενεία.Ορισμένοι δε από αύτους όπως βλέπω από προστατευόμενοι το παίζουνε "προστάτες".Ξεκαθαρίστε τα πράγματα γιατί γινόμαστε Τουρκία.
      29 Σεπτέμβριος στις 12:28 μ.μ. · · 1 άτομο

    • Dimitrios Pagoulatos Μπράβο Λία χάρηκα που είσαι και συ Ελληνίδα καλώς όρισες στην παρέα μας.Ξέρεις όμως ότι στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία και αυτό σημαίνει ότι τους αντιπροσώπους μας θα τους εκλέγουμε σε εκλογές. Είτε 100 είτε 300 είτε 500 στην βουλή.Συμφωνώ όποιος έχει πρόβλημα που είναι Ελληνας ας αλλάξει εθνικότητα!
      29 Σεπτέμβριος στις 12:35 μ.μ. · · 3 άτομα

    • Dimitrios Pagoulatos Είπα γιά αυτους που δεν δουλεύουν να φύγουν. Αυτοί που δουλεύουν να αμοίβονται σωστά.Πολλοί παίρνουν λίγα γιά την δουλειά που κάνουν πολλοί όμως πληρώνονται και λουφάρουν.
      29 Σεπτέμβριος στις 12:39 μ.μ. · · 2 άτομα

    • Dimitris Fassoulakis eimai mazi sou Giorgo !
      29 Σεπτέμβριος στις 2:09 μ.μ. ·

    • George Synodinos ‎@Hermes Mike Flügel η στα ελληνικα "φτερο του ερμη" ...πολλα λες.........απο το πληκτρολογιο.....και την ανωνυμια....
      29 Σεπτέμβριος στις 2:16 μ.μ. · · 1 άτομο

    • Prokopis Bougas ρε γιδι τιποτα δεν ξερεις...ουτε ελληνικα δεν ξερεις βλαχο!!!

       Βλέπετε όλοι, ότι υπάρχει κάποιος Dimitrios Pagoulatos, ο οποίος αποθεώνει την πολιτική ΓΑΠ και μεταξύ άλλων, κατηγορεί τους δημοσίους που απεργούν! Ενα κλικάρισμα στο προφίλ του ήταν αρκετό, για να επιβεβαιώσουμε ποιά ομάδα υποστηρίζει...

      Dimitrios Pagoulatos

      Αθλήματα

      Αγαπημένες ομάδες

      Αγαπημένοι αθλητές
      29 Σεπτέμβριος στις 3:56 μ.μ. ·



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου